Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Modern barna esküvői meghívó stilizált bodza motívummal

2011.02.28. 09:00 :: ...gabka...

A címben igazából minden elmondtam, amit erről a meghívóról lehet, ezért inkább beszéljenek helyettem a képek:

A nyomtatást csillogó, gyöngyházas papírra készítettük, ami tovább fokozta a modernséget, és egyben az eleganciát.

Tudunk ilyen grafikákat is: egyszerű, letisztult, néhány színárnyalatot alkalmazva. :) Azért a rusztikus, koptatott megoldások továbbra is nagy kedvenceim, de ezt a megbízást is nagyon szerettem!

Rékának és Istvánnak pedig innen is kívánok sok boldogságot közös életükhöz!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

Amikor nem a virág színes, hanem a váza...

2011.02.25. 07:50 :: ...gabka...

A tegnapi színkavalkád után arra gondoltam, folytassuk ma is színekkel (nekem már nagyon hiányoznak, nem győzöm eleget mondani, hogy már naaagyon várom a tavaszt)!

Ma azonban kicsit megfordítjuk a dolgot, és egy olyan fotót mutatunk Nektek, ahol a virágok egyszerűek és fehérek - már-már mezei hangulatú csokrokról beszélünk - viszont a vázák a szivárvány minden színében pompáznak! :)

Ez természetesen nem egy igazi esküvői dekoráció, csupán egy kedvcsináló fotó, de én már nagyon várom, hogy valaki egyszer valami hasonlót kérjen, szerintem nagyon bájos és nagyon tavaszi/nyári hangulata van!

Sok napsütést mindenkinek a hétvégére! :)

Kép eredetije: Jessi Haack

Szólj hozzá!

Címkék: színek esküvő design esküvői asztaldísz

Színes menyasszonyi csokor

2011.02.24. 07:32 :: scs

Miközben "poroltam" le a régi képeinket, találtam egy olyan szettet, amely kimaradt a blogról.

Két évvel ezelőtti késő nyári esküvőre készültek. A menyasszonyi csokor - egy picit bohókásan - mindenféle színes virágból készült, ugyanígy a kitűzők is több árnyalatban pompáznak. A gyűrűpárna sikeredett talán a leg kevésbé sokszínűre, amit a szülőköszöntő csokorról már nem mondhatunk el. Olyan, mintha egy nyári mezőn szedtük volna, nem?:)

Forrás: Wedding Design

 

Szólj hozzá!

Címkék: színek gyűrűpárna menyasszonyi csokor vőlegény kitűző munkáink

Barokk esküvői meghívó - a választott terv

2011.02.22. 08:00 :: ...gabka...

A múlt hetet egy barokk esküvői meghívókról összeállított bejegyzéssel zártam. Megmutattam, milyen verziókat terveztem Emesének és Zolinak, de nyitva hagytam a kérdést, és nem árultam el, hogy melyik lett a kedvenc, a választott meghívó design...

Akkor most jöjjön a megoldás: kicsit huncut voltam, mert eredetileg öt terv készült, én pedig csak négyet tettem bele a montázsba, amelyek - ha nem is sokkal - de lecsúsztak a győztes pozícióról, mert a nyertes végül az ötödik, eddig be nem mutatott koncepció lett. :)

Azt hiszem, Emeséékkel egyetértésben elmondhatom, hogy a legkülönlegesebb, legkarakteresebb, legérdekesebb és legegyénibb tervet választották ki, amihez hasonlót még nem sokat láttam az internetet böngészve.

És hogy mi teszi a grafikát olyan különlegessé? A csíkok... Íme:

Egyszerre férfias és karakteres a csokoládébarna és pezsgőszínű csíkok váltakozásával a háttérben, ugyanakkor a rózsaszín barokkos motívumok a nőies lágyságot képviselik, és együtt alkotnak szép harmóniát. (Ami külön tetszik még a meghívóban, hogy a csíkos háttérről nekem a Csengetett, Mylord? világa ugrik be, ami miatt számomra van az egészben valami jó értelemben vett "komolytalanság", "lököttség", míg a barokk motívum a klasszikus meghívókat idézi, így ilyen értelemben is kontrasztos terv, de mégis egységben marad.)

Ez pedig a meghívó hátoldala lesz:

Ez a meghívó is gyöngyházas papírra készül majd, kétoldalas kártya formátumban.

Hogy tetszik?

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna barokk esküvői meghívó munkáink

Álom luxuskivitelben - St. Pucchi 2011

2011.02.21. 07:07 :: scs

Indítsuk a hetet valami igazán különlegessel, az egyik kedvenc témával: menyasszonyi ruhával.

A drámai és romantikus mellett a St. Pucchi kollekciója olyan menyasszonyi ruhakölteményeket is tartalmaz, amiket a grandiózus és exkluzív szavak jellemeznek talán a legjobban. Íme egy kis ízelítő:

Kezdjük kis romantikával...

...aztán folytassuk luxussal...

...és végül pedig exkluzivitással.

Mutattunk már be ruhákat, de talán ez volt számomra az álleesős, ezért sem tettem montázsba, hogy az apró részleteket is meg tudjátok figyelni, mert érdemes.

Forrás: St. Pucchi

Szólj hozzá!

Címkék: ruha esküvő design

Barokk esküvői meghívók

2011.02.18. 08:30 :: ...gabka...

Írtam a közelmúltban egy bejegyzést barokk esküvői meghívók témakörében, mert az egyik megbízásunk épp erre a stílusra vonatkozott, így ennek kapcsán körülnéztem, mások mit terveztek ebben a témában.

Időközben elkészültek a saját terveim is Emesének és Zolinak, pezsgő, csokibarna, rózsaszín és fehér színekben gondolkodhattam. Mutatom, milyen tervek születtek:

Mit gondoltok, melyik terv lett Emeséék kedvence? :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna barokk esküvői meghívó munkáink

Álomkollekció menyasszonyi ruhákból

2011.02.17. 08:24 :: ...gabka...

Kriszti hívta fel tegnap a figyelmemet a Lazaro esküvői ruhákra, ekkor határoztuk el, hogy készítünk egy posztot belőlük...

Tetszik, hogy a nagy szoknyás, igazi királylányos ruháknál sem jön szóba az abroncs, hanem hatalmas tüllszoknyákat, fodrokat látunk, de az eredmény mégis könnyed, habos marad, látványra sem érezzük merevnek és nehéznek ezeket a ruhákat!

Sajnos a ruhák jó részéhez magasnak és bombázónak kell lenni, ezek a csípőre lehozott, szűk fazonok sajnos nem tűrnek meg semmilyen súlyfelesleget, de olyan szépek, és olyan jó álmodozni kicsit rájuk nézve! :)

(Egyébként a poszt nem csak ezért kapta az álomkollekció címet... Súgok egy titkot: Kriszti álomruhája is a képek között van, de hogy melyik az, azt nem árulom el...) :)

Forrás: Lazaro

5 komment

Címkék: ruha

Magyaros és modern esküvői meghívó egyben?

2011.02.16. 09:00 :: ...gabka...

Számomra a fenti címben szereplő két jelző elsőre feladta a leckét, hiszen a kettő dolog kicsit ellentétesnek hangzik - én legalábbis a magyaros motívumok mellé a hagyományos, klasszikus, rusztikus stílust társítom fejben - de a meghívó tervezésekor kiderült, hogy lehetséges, sőt, harmonikus és egységes eredmény születhet!

Livi kérése az volt, hogy modern és letisztult esküvői meghívót tervezzek nekik, magyaros motívumok felhasználásával, zöld színvilágban, és ha egy lepkét is oda lehetne csempészni valahogyan, az feltenné az i-re a pontot. :)

Megmutatom az eredményt, döntsétek el ti is, hogy sikerült-e (Livi és Marci szerint tökéletesen):

Ez pedig a meghívó hátoldala - kétoldalas, négyzet alakú kártya formátumot terveztünk, melyet matt kreatív papírra nyomtatunk majd ki.

Minden grafikai elem saját munka: a magyaros motívumokat egy évekkel ezelőtt megrajzolt kollekciónkból válogattam, amelyet annak idején székes szőttes minták alapján állítottunk össze, a lepkét pedig most készítettem, egy pillangó alakzatból egyes leveleket kivágva alakult ki a végleges verzió.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői meghívó munkáink

Mi lett a cuki rajzos esküvői meghívóból? :)

2011.02.15. 08:29 :: ...gabka...

Biztosan sokan emlékeztek a pöttyös esküvői meghívó tervemre, amely nagy sikert aratott olvasóink körében. Két verzió is készült, az első hagyományos ruhában, a második esetben pedig "beöltöztettem" a párt esküvői öltözékbe. :)

(Engedjetek meg egy személyes megjegyzést: sajnos ez a meghívó számomra más okból is emlékezetes lett: a lehető legdurvább lenyúlást láttam viszont az eredeti verzióval kapcsolatban, saját ötletként-munkaként eldicsekedve vele egy nyilvános blogon: megtartva a teljes koncepció, a szemüvegek leretusálva és a nevek átírva. Az a pár boroscímkéjükként "reklámozta" az én tervemet...)

Zsófi és Balázs szeretett volna valami más irányt, mert a rajzos dolgot végül nem érezték magukénak, így készült el egy hasonlóan könnyed, vidám, fiatalos terv, továbbra is lilás színvilágban, egy kis pinkkel kiegészítve, fényképpel feldobva: 

A naptár ötletét egy Save the date! kártyán látta meg valahol a menyasszony, és annyira megtetszett neki, hogy kérte, mi is vigyük tovább, így összeállítottam a saját naptári hónapjukat, kiegészítve fényképpel és a szöveggel a kompozíciót.

Forrás: Wedding Design

 

(Rendszeres olvasóinknak bizonyára feltűnik a logó a meghívó sarkában. A mai naptól kezdve nem fogok kitenni meghívó tervet logó nélkül, az olyan terveknél pedig, amelyek valamilyen különleges, általam tervezett grafikai részletet, elemet tartalmaznak, a logót úgy fogom rátenni a látványképre, hogy belelógjon a grafikába, ne lehessen egy mozdulattal levágni róla. Sajnos sok esetben ez meglehetősen rontja majd az összképet, ebből a szempontból sajnálom azokat az olvasókat, akik a visszaélés szándéka nélkül gyűjtötték az oldalunkról az ötleteket saját meghívójukhoz.

Azzal szembesültem az elmúlt héten, hogy az terjedt el egy közismert esküvős honlap hozzászólásai között, hogy ha nincs a meghívókon cégjelzés, akkor szabadon ellophatóak, sőt, biztosan direkt ezért is kerülnek fel a blogunkra... Ezt ezennel szeretném cáfolni és a tévhitet eloszlatni: a meghívóink a mi szellemi tulajdonaink, vonatkozik rájuk a szerzői jog cégjelzés nélkül is! Mivel olyan kicsi, nyomtatásra alkalmatlan felbontásban kerülnek fel ide a képek, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy egy az egyben felhasználható lenne egy-egy ilyen látványkép, de úgy látszik, van olyan, aki ilyen gyenge minőséggel is beéri, ha nem kell fizetni érte.

Tévedés ne essék: tényleg azért van a blog, hogy ötleteket meríthessenek róla az esküvőjükre készülő lelkes arajelöltek, de gondolatébresztés és lopás között szerintem óriási a különbség!)

2 komment

Címkék: lila esküvői meghívó munkáink

Egy modern esküvői meghívó

2011.02.10. 07:43 :: ...gabka...

Szeretném megmutatni Nektek legújabb kedvencemet, a legfrissebb esküvői meghívómat (ez a hét már csak így telik, folyamatosan készítjük az új terveket)...

Eszter eljött hozzánk, a kölcsönös szimpátia azonnal megvolt, sikerült gyorsan megtalálni a közös hangot és kialakítani egy jópofa koncepciót közelgő esküvőjükre. Ennek első lépcsőfoka az esküvői meghívójuk, amelyet egy oldalasan nyomtatott, négyzet alakú kártya formátumra terveztünk, zöld árnyalatokban, minimál stílusú, modern grafikával, érdekes tipográfiával.

A grafikát nagyon szeretem - azt hiszem, ez az első alkalom, hogy a szív motívum megjelenik egy általam tervezett meghívón, de itt egy cseppet sem nyálas. :) A két madárka, a modern környezetük, a letisztult hangulat megengedi azt az apró, halványzöld szívet a fejük felett, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, ez bizony szerelem! :))

A meghívókat kicsit rusztikus felületű, matt, hófehér papírra nyomtatjuk ki, ami nagyon passzol majd a hangulatukhoz!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői meghívó munkáink

Papírvirágok

2011.02.09. 07:44 :: ...gabka...

Örökké tartó, el nem hervadó virágok papírból, melyeket akár Te is könnyen elkészíthetsz? :)

Ezek a szép, színes, hatalmas papírvirágok az esküvői asztalok díszei is lehetnek. Az alábbi linken lépésről lépésre elolvashatjátok, hogyan is készülnek.

Jópofa!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció készítsd magad

Indul a szezon - az első meghívó tervek

2011.02.08. 08:30 :: ...gabka...

Idén nagy meglepetésünkre a tavalyinál korábban indult a szezon, így február elején már igen sok konkrét esküvői meghívó tervezésében vagyok benne. A készülő minták közül szeretnék megmutatni egyet, ami a szívemnek kedves. :)

Ez a meghívó kicsit más, mint amiket tőlem megszokhattatok, modern és egyben letisztult, pink és almazöld színekben készül el.

Úgy nézzétek ezt a tervet, hogy még a menyasszony sem látta, őt is meglepem ezzel a bejegyzéssel. :)

Hogy tetszik?

Szólj hozzá!

Címkék: zöld pink esküvői meghívó munkáink

Találós kérdés - a megfejtés

2011.02.07. 11:41 :: ...gabka...

A képen különleges vőlegény- és tanúkitűzők szerepeltek. :)

Kép innen.

Szólj hozzá!

Címkék: vőlegény kitűző

Találós kérdés - Mi van a képen?

2011.02.07. 08:54 :: ...gabka...

Megfejtést délután teszünk közzé, addig várjuk a tippeket! :)

Szólj hozzá!

Boldog születésnapot!

2011.02.04. 08:36 :: ...gabka...

Éppen ma két éve, hogy közzétettük első bejegyzésünket blogunkon. Őszintén elmondhatjuk, hogy az első perctől kezdve a szívünk csücske a Wedding Design, de ekkora sikerben nem is reménykedtünk!

Köszönjük Olvasóinknak, hogy hűségesen velünk tartanak napról-napra (sokan még az esküvőjük után sem hagynak el minket, hanem továbbra is maradnak állandó olvasóink), immár naponta 4-500-an rendszeresen kísérnek figyelemmel minket.

Még sok-sok szülinapot kívánunk magunknak, és kívánjuk, hogy évek múlva is együtt ünnepelhessünk Veletek! :)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása