Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Egy finom esküvői meghívó ezüstben és rózsaszínben

2011.03.30. 07:10 :: ...gabka...

Ma egy különleges meghívót mutatok meg Nektek, ami kicsit más stílusban készült el, mint amit eddig megszokhattatok tőlünk - és nem azért, mert nem szeretjük ezt a hangulatot is, hanem egyszerűen ilyenre kevesebb felkérést kapunk. (Sokan a rusztikus, koptatott grafikájú meghívók mestereinek könyveltek el minket, ami megtisztelő, de ezen túl van még számtalan stílus, amit nagyon szeretünk - ezért örültem ennek a lehetőségnek is.)

A következő meghívó egyszerre modern és finom, letisztult, de mégis gazdag, az egész háttért átszövik a finom motívumok, ugyanakkor a homogén színvilág miatt mégis visszafogottan elegáns marad az összhatás:

A meghívókat kétoldalas kártya formátumban készítjük el, és csillogó, gyöngyházas papírra nyomtatjuk, így a finom szürke színek ezüstösnek hatnak majd, illetve a rózsaszín árnyalat is kap egy izgalmas hatást a papírnak köszönhetően.

Így néz ki majd a hátoldal:

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink ezüst szürke esküvői meghívó munkáink

Filmes esküvői meghívó

2011.03.29. 09:00 :: ...gabka...

Két megbízásunk is van párhuzamosan, amelyben filmes tematikát dolgozunk fel, mégis a kettő annyira különbözik majd egymástól, amennyire az lehetséges. :)

Amit ma megmutatok, az egy rusztikus, barnás - drappos színvilágú terv, filmszalag csíkokkal, a pár fényképeiből készült rajzokkal, míg a másik inkább a díjkiosztó gálák hangulatát idéző, elegáns, csillogó meghívó lesz.

Így néz ki a barnás - filmszalagos meghívó (pontosabban egy részlete, mert fekvő, hosszúkás formátum lesz az eredmény):

Hogy melyik a szebb, azt majd döntsétek el Ti, hamarosan jön a másik grafika is!

Nézzétek el nekünk, hogy mostanában sok a meghívókkal kapcsolatos bejegyzés, de az évnek ebben a szakaszában a grafikai tervezésnek van itt az ideje, de májustól jönnek a saját munkáinról szóló, szuper esküvős montázsok, olyan igazi, tőlünk megszokott, Wedding Design-os stílusban! :)

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

Esküvői meghívó szőlő motívummal

2011.03.28. 08:27 :: ...gabka...

A szemfüles, régi olvasóinknak talán ismerős lehet a következő meghívó grafika...

Tavaly nyáron tettem közzé egy számomra nagyon kedves tervet, amelyet sajnos nem választott az a pár, akinek eredetileg készült, ők akkor egy letisztultabb grafika mellett tették le a voksukat.

Szerencsére Kinga emlékezett rá, és azzal keresett meg, hogy ezt szeretnék továbbvinni saját meghívójukhoz - már csak azért is, mert a vőlegény sommelier, így a szőlő-bor világ nagyon is passzol hozzájuk. Az volt a kérés, hogy a színeket hangoljuk át egy narancsos-meleg tónusra, ami nagyon passzol ehhez a stílushoz, a végeredmény pedig kicsit mediterrán hangulatú lett:

A klasszikus, négy oldalas meghívó mellett készültek egy oldalas kártyák a szertartásra, ezeknél próbáltam úgy megtartani a meghívó fő motívumát, hogy a szöveg is olvasható legyen:

Kingának és Jánosnak nagyon sok boldogságot kívánunk közös életükhöz!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna narancs esküvői meghívó munkáink

Itt a tavasz

2011.03.25. 07:07 :: scs

Köszöntsük a tavaszt valami frissel! Íme egy újabb háttérkép Nektek. Igaz, hogy hasonló színvilágú hátterünk már volt, de talán megbocsájtjátok az ismétlést. :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: háttérképek esküvő design munkáink

Fejdíszek minden mennyiségben

2011.03.24. 07:07 :: scs

Igaz, nem idei, de azért merem remélni, hogy értékelni fogjátok ezt az óriási montázst fejdíszekből a Lo Boheme 2010-es tavaszi, nyári kollekciójából. Nem szeretnék hozzáfűzni semmit, a képek magukért beszélnek.

Forrás: Lo Boheme

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő hajdísz

Natúr hangulat lilával kiegészítve

2011.03.23. 09:00 :: ...gabka...

Volt egy inspiráló megbeszélésünk a múlt hét folyamán. Az esküvő koncepciója izgalmas: natúr hatás, zöldes-barnás színvilág, fás elemek használata, némi pinkkel fűszerezve. Krisztivel azonnal lelkesek voltunk. :)

Elsőre talán szokatlannak tűnhet egy természetes hangulatú esküvőbe egy igazán csajos színt csempészni, de szerintem épp ezzel a kontraszttal fokozhatjuk a téma szépségét.

Nézzétek meg a következő képeket, ahol egy hasonlóan visszafogott, zöldes-barnás esküvőt lilával dobtak fel:

Képeket innen választottam és készítettem belőlük montázst.

Nagyon jópofa ötlet az ültetéshez a kis cserepek használata - a képeken olyan megoldást láthattok, amikor a sok kis növény egy-egy bőröndben várja az érkező vendégeket, amiből mindenki kiválaszthatja a saját nevére szólót.

A kritikusok mondhatják, hogy ez nem is igazi natúr esküvő, mert használnak üvegvázákat, mécsestartókat, stb., de a tányérokban elhelyezett texilszalvéták a menüvel és rozmaring-ággal, a székszoknyák elhagyása, a többféle növény használata összességében ebbe az irányba visz el...

Az én szememnek nagyon szimpatikus kombináció ez. :) Hát Nektek?

1 komment

Címkék: zöld fehér lila esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor menükártya esküvői asztaldísz

Ültető és köszönetajándék egyben

2011.03.22. 11:07 :: scs

Egy mintát készítettünk egyik áprilisi esküvőnkre, amely egyszerre ültető és köszönetajándék is. Az ajándék a kis tövirózsa juttába csomagolva, az ültető pedig egy kis zászlócska névvel.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: köszönetajándék ültetőkártya esküvő design munkáink

Hegymászós esküvői meghívó grafika

2011.03.22. 09:25 :: ...gabka...

Nézzétek el nekem a kissé sablonos címet - sajnos bármi más, ami eszembe jutott, nem illeszkedett volna egy esküvői blog stílusához, illetőleg inkább a nászéjszakát idézte volna meg, akárhogy próbáltam összerakni egy frappáns mondatot, amiben a csúcs szó is szerepelt... :))

De rátérve a meghívóra és egy igazán egyedi grafikára... Orsi és András különleges ötlettel kerestek meg minket - hegymászós esküvői meghívót szerettek volna. Hogy megadjuk az ünnepi hangulatot, azt találtuk ki, hogy hegy helyett legyen egy nagy torta, amire másznak, és legyenek esküvői öltözékben, így mindenki számára egyértelmű lesz, miről is van szó.

Színekben visszafogottak voltunk, egyetlen domináns árnyalat egy kékeszöld, amely az egész esküvő meghatározó színe lesz.

Íme a meghívó központi motívuma, a menyasszony és a vőlegény (aki gálánsan segíti szíve hölgyét feljutni a torta tetejére, akinek ehhez már csak az utolsó lépés hiányzik):

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: kék esküvői meghívó munkáink

Utazzuk együtt körbe a földet!

2011.03.21. 09:00 :: ...gabka...

Akár ez a mondat is lehetne a következő meghívó mottója...

Barnás színvilágban, rusztikus háttérrel készült, a szemfüleseknek pedig ismerős lehet a fehér virágmotívum a meghívó széleinél... Melinda és Isti meghívójára terveztem őket anno ebben az összeállításban, de olyan sokan szeretitek őket, hogy újra és újra előkerülnek, és ha kicsit más köntösben is, de szerepelnek a meghívóinkon.

A meghívó középső, egyben meghatározó motívuma egy földgömb lett ezúttal, a pár monogramjával.

Zsuzsinak és Daninak innen is kívánunk sok-sok boldogságot! :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

I want to ride my bicycle... with you...

2011.03.18. 09:30 :: ...gabka...

...azaz a szezon egyik legkülönlegesebb meghívója: letámasztottuk a bringánkat a templom oldalához, és beugrottunk összeházasodni... :)

Hogy tetszik?

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Virágok minden mennyiségben

2011.03.17. 15:09 :: scs

Régen videóztunk... ezért is gondoltam, hogy ezt az esős délutánt dobjuk fel egy indiai esküvővel. A sok szín és különleges szertartásokon kívül azért szeretem nagyon az indiai esküvőket, mert olyan mennyiségű virágot használnak fel, hogy az csak na! :)

Jó szórakozást!

Forrás: Elysium Productions

1 komment

Címkék: video esküvő design nemzetek esküvői

Let's rock!

2011.03.17. 08:32 :: scs

Mutattunk már be pár fekete-fehér esküvőt - pont a Wedding Design ötletadó esküvője is ebben a színvariációban készült -, de a téma most új: a rock.

A menyasszonyi csokron kívól más virágot én nem is láttam a képek között, a fő hangsúlyt ezen az esküvőn a grafikai kiegészítők kapták. Az esküvői meghívó már sejteti magáról, hogy valami különlegesről lesz itt szó.

Amit még nem láttam - a tornacipős esküvők már megszokottak :) -, hogy a gitár lenne a vendégkönyv. Ha belegondolunk egy olyan pár életében, akinek a zene az életük egyik központja, azoknak nagyon jól mutat a nappali falán ez az örök emlék, és egy pöttyet jobban is néz ki - vagányabb -, mint egy sima kis könyv. Ami még különösen tetszik, és ötletesnek tartom, hogy az "esküvői torta" muffinjai tetejét egy-egy gitár pengettyű díszíti, ami egyben szép emlék is az esküvőre ellátogató rokonoknak, barátoknak.

Forrás: Cuppa Photography

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete esküvői meghívó menyasszonyi csokor esküvő design

Vegyes színkavalkád, rengeteg lampion

2011.03.10. 07:58 :: ...gabka...

A tegnapi napsugaras meghívó után most mutatok egy hasonlóan vidám dekorációs megoldást: számtalan színes lampiont egy óriási térben.

Szerintem a kép önmagáét beszél:

Épp tegnap volt egy kedves érdeklődő, akivel telefonon beszélgettem, és pont lampionokról kérdezett - nálunk is elérhetőek gyakorlatilag bármilyen színben ezek a jópofa díszek, ha esetleg valamelyik árnyalattal még nem rendelkezünk, gond nélkül be tudjuk szerezni, így semmi sem állhat egy képen látható színkavalkád megvalósításának útjába. :)

3 komment

Címkék: színek esküvői dekoráció

Napsugaras esküvői meghívó

2011.03.09. 08:15 :: ...gabka...

Bár még csak március elején járunk, azt hiszem, nyugodt szívvel állíthatom, hogy következik a szezon legvidámabb, legszínesebb, legcukibb esküvői meghívója (mást nem is írnék, beszéljen helyettem a látványterv):

Sosem terveztem még hasonlót, de nagyon tetszik, és bár a saját stílusomhoz nem áll közel, mégis elvarázsolt ez a színkavalkád... Hát, ilyen is tudunk! :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: színek esküvői meghívó munkáink

Amikor a székely leány és a magyar legény házasodik...

2011.03.07. 09:45 :: ...gabka...

... akkor ilyen esküvői meghívó készül:

Nem is fejtem ki bővebben ennek a meghívónak a történetét (egyelőre), mert szeretnék a nyomtatott eredményről fotót mutatni, akkor majd írok bővebben róla!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

Nyáresti esküvő

2011.03.04. 08:30 :: ...gabka...

Lányok, ábrándozzunk kicsit ezeket a képeket nézve így a hétvége előtt:

Mikor lesz már jó idő? :)

Képek innen.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció esküvői helyszín esküvői asztaldísz

Megszokott virágok helyett...

2011.03.03. 07:49 :: ...gabka...

Nagyon tetszenek azok a megoldások, amikor zöld növényeket, pozsgásokat (is) használnak a csokrok, dekorációk elkészítésénél - mi is alkalmazzuk, ha csak tehetjük. Egyedi, különleges, kevésbé elcsépelt - és árban is kedvezőbb lehet, mint egy extra virágcsokor mondjuk.

Mutatok egy montázst egy igazán natúr hangulatú esküvőről, a természet lágy ölén, ahol dominálnak a fent említett megoldások:

Saját montázsunkat ezekből a képekből válogatva készítettem.

Külön felhívnám a figyelmet a hüpére, ami zseniális, tökéletesen passzol a környezetbe, hiszen vastag faágakból épült - remekül néz ki!

Az asztaldekoráció is a természetesség jegyében készült - fatörzsekből készült az asztalszámok tartója, valamint hagyományos asztaldíszek helyett cserépbe ültetett pozsgások dekorálják az asztalokat.

Tetszik! (A napsütés is a képeken!) :)

1 komment

Címkék: zöld esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz vőlegény kitűző asztalszám

Esküvői étkészlet

2011.03.02. 08:26 :: ...gabka...

Pontosabban evőeszközkészlet... :)

Mennyire jópofák ezek a képek, nézzétek meg, hogy a tortalapát az asztalszámot jelöli, maguk az evőeszközök pedig akár ültetőként is szerepelhetnek...

Tetszik, ilyet még nem láttam! Lehet, hogy kellene keresnem egy jó gravírozót? :))

Képek innen.

Szólj hozzá!

Címkék: ültetőkártya esküvő design asztalszám

Menyasszonyi ruha övvel?

2011.03.01. 08:00 :: ...gabka...

Alapvetően azt vallom, hogy az esküvő (is) egy szuper lehetőség saját egyéniségünk megmutatására és csak a fantáziánk, bevállalósságunk szabhat határt annak, hogy mit merünk viselni a nagy napon.

A következő képsor is ezt a kérdéskört feszegeti:

Képeket innen mentettem és készítettem belőlük montázst.

 

Menyasszonyi ruha övvel? Sok? Egyedi? Belevaló? Gáz? 

Ti mit gondoltok?

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő ruha

süti beállítások módosítása