Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Elkészült új honlapunk, a Wedding Design grafika oldal!

2011.11.30. 17:08 :: ...gabka...

Kedves olvasók, ahogy a közelmúltban beharangoztam, terveztünk egy új, esküvői meghívókat kategorizáló új honlapot, amely rengeteg befektetett munkaóra után végre elkészült! Remélem, Ti is olyan szeretettel fogadjátok, ahogyan mi dolgoztunk rajta!

Oldalunkat a következő linkre kattintva tekinthetitek meg:

http://eskuvoimeghivok.weddingdesign.hu/

Az új honlap egy átfogó fejlesztés első lépcsőfoka, ugyanis két fő tevékenységi körünknek megfelelően két új, tematikus honlap fogja alkotni a jövőben a Wedding Design oldalát, ebből az egyiket már láthatjátok.

Építő jellegű észrevételeiteket, segítő gondolataitokat szívesen fogadjuk!

Szólj hozzá!

Lila és rózsaszín

2011.11.08. 09:26 :: scs

A múlt héten már bemutattam nektek a menyasszonyi csokrot, de most lássuk a teljes esküvői dekorációt.

A szertartás a Petneházy lenti termének a teraszán volt - éppen hogy, ugyanis eléggé kétes volt az időjárás kimenetele. A korlátokat lila selymekkel, az anyakönyvvezető asztalát pedig két oldalról üvegvázába helyezett hántot fehér ágakkal díszítettük, amelyekről fiolákban hortenziapamacsok lógtak.

Az esküvői asztaldíszben minden úszott: rózsaszín rózsafejek, lila hortenziák és ugyanebben a két színben úszógyertyák. A díszt az asztalszámok, illetve a menükártyák vették körül.

A lenti terem központi oszlopait fényfüzérekkel és lila selymekkel díszítettük. A szertartásnál használt állódísz közül - ha jól emlékszem - a későbbiekben ide helyeztek át egyet, amolyan központi díszítő elemeként az esküvőnek.

A székszoknykákra lila selyemmasnit, az asztalokra pedig szintént lila selyemből készült asztalfutót tettünk. Hogy teljes legyen a dekoráció a plafont is díszítettük., lila és rózsaszín lampionokat tettünk a tánctér felé.

 

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: lila esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Kis előzetes a jövő hétre - lila és rózsaszín menyasszonyi csokor

2011.11.04. 07:07 :: scs

Szerintem teljességgel elkerülhetetlen az, hogy például a virágoknál megjelenjen a munkában a készítő stílusa is. Régebbi olvasóink megfigyelhették, hogy Kriszti jobban szereti a letisztultabb megoldásokat és formákat, teszem azt a menyasszonyi csokor esetében is. Inkább kerek forma, a természetesség kihangsúlyozása, ami talán legjobban jellemzi munkáinkat.

Íme erre egy újabb példa, amely egyben előzetese is a teljes esküvői dekorációnak, amelyet  a jövő héten mutatunk be nektek.

Remélem nektek is tetszik és nem vagyok ezzel egyedül!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink lila menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Andi és Pilu, avagy egy pink és csokoládébarna esküvő

2011.11.03. 08:00 :: ...gabka...

Amikor még tavaly én végén bemutattam Andi és Pilu esküvői meghívóját, úgy említettem őket a cikkben, mint egy szívemnek igen kedves párt. Őszintén elmondhatom, hogy ez a megállapítás most is teljes mértékben helytálló - és mivel sikerült tökéletesre varázsolni esküvőjüket is, így remélhetőleg mi is jó emlékként élünk szívükben! :) (Olyan csodás köszönőlevelet kaptunk Anditól, hogy ebben igazából egy pillanatig sem kell kételkednünk...)

A szívhez szóló bevezetőm után evezzünk a konkrétumok vízére, és következzen először a menyasszonyi csokor, melyet Kriszti vegyes virágokból, rózsából, liziantuszból komponált meg, pink és fehér színvilágban. A csokor szárát hófehér szaténszalaggal burkoltuk.

Az esküvői dekoráció alapszínei, ahogy az már a meghívó esetében is kiderült, a pink és a csokibarna voltak. Haladjunk végig a montázsban szereplő képeken sorról sorra!

Először is láthatjátok a tanú csuklódíszét, amely pink hortenziából készült. A gyűrűpárna igazán romantikus hangulatot árasztott: apró rózsabimbókból, barna szalaggal átkötve. A szülőköszöntő csokrokat gerberából kötöttük.

A második sor első képén a koszorúslányok csokrai láthatóak, itt némi halvány krém árnyalat is szerepelt (ahogy a meghívóban is ott volt a pezsgő szín). A kis koszorúslány fejdísze szintén hortenziából készült. Az ujjlenyomatos fa plakát részletét láthatjátok jobb oldalt - természetesen egy pink és egy barna fél alkotja az egész fát. :)

A menükártya egy az egyben a meghívó sémáját követte. Az asztaldíszek igazán különlegesek voltak: barna kaspóban izlandi zuzmó ágyon pink rózsafejek, csokibarna masnival megkoronázva. Az asztalszámok egy lapos kivitelben készültek az ültetőkártyákhoz hasonlóan - ez utóbbi egyébként a szalvéta dekoráció része is volt, stílusosan egy csokibarna szalagra húzva, amelyet pink szalag egészített ki. (A szalvétába tűzött szív alakú dolog egyébként csillagszóró - nagyon bájos ötlet!)

A csokoládébarna abroszaink és székszoknyáink igazán fokozták az esküvő eleganciáját és különlegességét - mindig örülünk, ha egy pár bevállalja, hogy eltér a hagyományos fehér megoldástól! Pezsgőszínű masnik és asztalfutók adták meg a kontrasztot.

A legutolsó képen pedig az esküvői tortát láthatjátok: Andiról és Piluról tényleg elmondható, hogy minden egyes apró részletre odafigyeltek, minden a helyén volt.

Végül, ami a fotókon nem látszik, de remek ötlet volt (és nem azért, mert én találtam ki), a köszönőajándékok. Mindenki ismeri azt a népszerű Pilinszky idézetet, amelyet Andiék a meghívóra választottak, a kavicsos-kisgyermekes pár sorról van szó. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a vendégek kapjanak szép dekorkavicsokat a pár monogramjával és a dátummal feliratozva. Egy nagy tálban helyeztük ki a helyszínen őket, és egy kis tábla állt mellettük, biztatva a vendégeket, hogy találják meg a saját kavicsukat örök emlékül. :)

Andi, Pilu, nagyon boldog közös életet kívánunk Nektek innen is, csodás volt megismerni Titeket és örülünk, hogy részesei lehettünk a nagy napotoknak! Nem köszönök el, mert valami azt súgja, hogy úgyis hallunk még egymásról... :)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: pink torta barna krém esküvői meghívó esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor munkáink asztalszám ujjlenyomatos fa

Színes nyári menyasszonyi csokor

2011.11.02. 10:56 :: scs

Íme egy igazi színes, nyárvégi menyasszonyi csokor és hozzát tartozó vőlegény kitűző. Ha jól emlékszem akkor erre az esküvőre csak ezt a két dolgot készítettük, így több képet nem tudok mutatni a témában, pedig imádom ezeket a színes nyári virágokat!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi csokor esküvő design vőlegény kitűző munkáink

süti beállítások módosítása