Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Csupa szív!

2011.07.28. 07:54 :: scs

Csupa szín, csupa boldogság, csupa szív! Akár ez is lehetne az alcíme a mai bejegyzésnek, ugyanis a narancs, a lila és a zöld keverékéből állt össze ez az esküvő. A fő motívum mi más lehetne mint a szerelem szimbóluma, a szív, és ezt egészítettük ki tulipánokkal.

Ez a két motívum teljesen végigvonult az esküvőn: a jeggyűrűktől kezdve a székek háttámla díszein át az asztalszámokig. Minden csupa szív! Ez az esküvő a legjobb példa arra, hogy milyen jól lehet dolgozni egy kreatív párral, akik szervesen hozzájárulnak a dekoráció megtervezéséhez és elkészítéséhez is. A szertartás útkijelölésénél látható tulipánokat például ők hajtogatták.

Az esküvői asztaldísz lazán kötött csokor volt az esküvő színeivel harmonizáló virágokkal. Az asztalfutók pedig színes szalagok voltak, amelyeket párhuzamosan helyeztünk el az asztalra.

És ezúton szeretném felhívni a menyasszonyokat arra, hogy merjenek kreatívak lenni, sokkal személyesebb hangulatot tudunk létrehozni, ha csak ki kell egészíteni az ötleteiteket, hiszen így tükrözi igazán a pár személyiségét a teljes esküvő design.

Forrás: Wedding Design

1 komment

Címkék: zöld narancs lila esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr973099655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R Dóra 2011.07.28. 16:03:22

Sziasztok,
Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe volt abban, hogy meg mertük valósítani az ötleteinket! Mindig elérhetőek és rugalmasak voltatok, hiszen ilyenkor rengeteg más intézni való is van. A dekorért nagyon sok dícséretet, elismerést zsebeltünk be, ennek a fele Titeket illet, hiszen a segítségetekkel sikerült a különálló ötletekből egy stílusos dekorációt alkotni.
További jó munkát kívánok Nektek, sok-sok jó fej ügyfelet, kreatív munkákat és minden jót.
Üdv: Dóra és Gábor
süti beállítások módosítása