Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Krém és zöld menyasszonyi csokor

2011.10.26. 10:28 :: scs

Csokrozzunk ma egy picit! Ha jól emlékszem akkor fent a várban, a Budapesti Történeti Múzeumban lévő egyik esküvőnk menyasszonyi csokra volt. Ahogy keresgéltem a képek között sajnos a dekorációról nem találtam felvételt, de kárpótoljon benneteket ez a gyönyörű csokor érte!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi csokor esküvő design munkáink

Színek a szürke napra

2011.10.24. 10:32 :: scs

Remélem, hogy ezen a szürke délelőttön fel tudom dobni picit a napotokat valami színessel. Valami igazán színessel!

Nem is akarom felsorolni sem a virágokat, sem pedig a színeket ebből a menyasszonyi csokorból, hiszen mindenből rengeteg van benne, mondhatni a szívárvány minden színében játszik. Inkább csak az esküvő hangulatát lehetne megmondani, fiatalos, bohókás partyhangulat. Egy csipetnyit emlékeztet egy a blogon bemutatott korábbi esküvő dekorációra. Sőt már az egyik csokrot is láthattátok korábban (az hogy szülőé vagy koszorúslányé volt sajnos már nem emlékszem, de a lényeg hogy az egyik kedvenc képem).

A szertartás az elegáns hangulat helyett inkább kicsit gyerekes lett ezekkel  szélforgókkal, de hát járnak köztünk örök fiatalok. De talán ez az gyermekiesség áll a legközelebb az esküvői dekorációhoz is, hiszen az asztaldíszek olyanok, mintha egy mezőn sétálva szedtük volna őket és ezt a hangulatot csak erősítik a színes lampionok és szalvéták.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: színek esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Esküvői és rendezvénydekorációs bemutató a Duna Palotában

2011.10.19. 09:36 :: scs

A mai és holnapi napon a belvárosban mutatkozik be Duna Palota, mint  megújult rendezvény helyszín. Felkértek minket, hogy dobjuk fel az eseményt, mutassunk be több stílusban asztaldekorációs megoldásokat.

Összesen három témára kaptunk fekérést. Két esküvős és egy karácsonyi asztalt kellett varázsolnunk. Előbbire csokibarna és mályva, illetve fehér és arany, utóbbira pedig piros és arany aszaltdekorációt készítettünk.

 

Nézzetek el ebédszünetben, erre még holnap van lehetőség egyébként 10 és 16 óra között. Érkezéskor keressétek Tóth Andrea vagy Karsai Judit rendezvényszerezőt!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció

Mire készülünk? Folyamatban a Wedding Design Grafika honlap!

2011.10.13. 10:43 :: ...gabka...

Drága olvasók, nézzétek el a nagy csendet! Bár pár hete újra aktív vagyok, (a nagylányom már elmúlt 3 hónapos) ez a blogoláson egyelőre nem látszik meg, gondolhatjátok jogosan. :)

Nemsokára kiderül, hogy nem múlattam az időt addig sem, amíg nem tettem ide fel új írásokat - ugyanis a háttérben jelenleg is épp azon dolgozom, hogy elkészítsek egy olyan szuper honlapot, amely az összes meghívót és esküvői grafikai terméket tartalmazza majd, ahol tematikusan kereshetőek lesznek az anyagok stílus, szín, formátum szerint. Rengeteg egyéb információt fogok feltenni a munka menetéről, árazásról, továbbá felkerülnek a kedvenc esküvői idézeteim, kedvenc meghívó szövegeim, hogy ezzel is segítsek Nektek!

Továbbá felteszek minden olyan tervet, amelyet egy kedves megrendelőnek készítettem, de nem került elfogadásra, így számtalan olyan grafika kerül majd fel, amelyet eddig még nem láthattatok.

Azok a menyasszonyok, akik már elkészült meghívót rendelnének, esetleges színbeli módosítással, de az eredeti designt megtartva, kedvezményben részesülnek majd, erről is részletesen olvashattok az új oldalon.

Ízelítőül megmutatom a honlap fejlécének egy részletét - nézzétek el nekem, hogy nem tudtam elszakadni a fekete-fehér színvilágtól, de úgy gondolom, a sok meghívó éppen elég színessé teszi majd az oldalt. :)

Hamarosan jön az új Wedding Design Grafika honlap!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló esküvői meghívó munkáink

Természetközeli hangulatban - az ültetési rend

2011.10.06. 09:40 :: ...gabka...

A tegnapi bejegyzésben láthattátok a teljes esküvői dekorációt a maga egyszerűségében és szépségében. Mivel az ültetőkártyák, asztalszámok fa korongokból készültek, egyedül az ültetési rendet kérték tőlünk "papír alapra", nyomtatva.

Már a meghívó tervezésekor is izgalmasnak találtam a feladatot, hogy egyszerre legyen natúr, barnás a képi világ, de csempésszünk bele egy kis pinket (illetve zöldet) is. Elsőre kicsit ellentétesnek hangzott a két dolog, de sikerült harmonikusan megoldani. (Itt megnézhetitek a kész meghívót.)

Az ülésrend elkészítésénél a meglévő grafikát vettük alapul. (Pontosabban Sanyi kollégám kapta meg a nemes feladatot helyettem, mert a kislányom épp az esküvő hetének keddjén döntött úgy, hogy idő előtt megérkezik, így ezt az esküvőt már nem én fejeztem be.) :)

Íme az eredmény, kicsit rendhagyó elrendezéssel (háttérben halványan megjelenik a meghívó fa motívuma):

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld pink barna ültetőkártya munkáink ültetési rend

Természetközeli hangulatban

2011.10.05. 08:15 :: scs

Most már egészen nyugodtan ki tudom jelenteni, hogy az idei év slágerstílusa a természetközeli hangulat volt. Természetesen itt is vannak domináns színek, nem a föld barnáját meg a fű zöldjét kell elképzelni. Inkább csak több a természetes, vagy legalábbis arra hajazó megoldás.

A menyasszonyi csokor a naturális hangulaátért a kövirózsa felelt, mellette orchideát, rózsát és hortenziát is láthattok.

A koszúslány és a szülőköszöntő csokrok szintén hasonló stílusban készültek, csak amíg az egyikben a fehér dominált, addig a másikban pedig a rózsaszín. A szertartás helyszínét egy óriási koszorúval díszítettük - egy fáról lógattuk be az anyakönyvvezető felé -, illetve a széksorok közötti utat földbe szúrt botokra rögzített rózsaszín hortenziapamacsokkal jelöltük ki.

Az esküvői asztaldísz és az asztalszám fatörzsből készült, előbbi egy jó harminc centis törzsön kapott helyet, utóbbi pedig egy szeletre lett ráírva. A székszoknyákat zöld és barna masnikkal díszítettük. A köszönetajándék "természetesen" egy cuki kis fa szelet volt, amely egyben ültetőkártya és hűtőmágnes is.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld pink barna esküvői dekoráció köszönetajándék menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Téli esküvői meghívó

2011.10.04. 09:30 :: ...gabka...

A következő látványterv olyan friss, hogy még ropog. :) Ropoghatna azért is, mert épp havazik rajta, ugyanis egy igazán téli tervről van szó.

Nagyon örültem a felkérésnek, hogy egy decemberi esküvőre kell meghívót készítenünk - és nem csak meghívót, hanem komplett téli dekorációt, annak minden bájával, varázsával, lehetőségével - na de erről majd később, ha megvolt az esküvő!

Az alábbi grafikától el vagyok bűvölve (és ez csak egyike a látványterveknek):

Nektek hogy tetszik?

Forrás: Wedding Design

3 komment

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Esküvői meghívó trükkösen - kösd össze! :)

2011.10.03. 10:20 :: ...gabka...

Férjem hívta fel a figyelmem a következő képsorra (a 2perc blogon bukkant rá, köszönet nekik érte, abszolút a mi profilunkba illeszkedik). A tavalyi szezonban már sok hasonló különleges meghívót tettem közzé, de ez olyan ötlet, ami akár meg is valósítható...

 

A dolog szimbolikáján sem kell sokat gondolkodni: egy életre összeköti két ember a lelkét, hát nem romantikus gondolat? Tetszik, hogy vidám köntösbe van burkolva a cukormáz, nem mindig kell túl komolyan venni magunkat. :) 

El tudom képzelni a meghívó belsejének egyik oldalán a menyasszony képét, a másik oldalon a vőlegényét, vagy akár egy-egy kedves rajzot róluk úgy megoldva, hogy a kezükben "fogják" a zsinór végeit...

Hát nem jópofa?

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó esküvő design

süti beállítások módosítása