Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Krém és arany elegancia

2010.08.27. 09:34 :: ...gabka...

A szezon egyik legelegánsabb esküvőjét dekoráltuk egy gyönyörű helyszínen. A terem adottságait kihasználva megmaradtunk annak színeinél. Ide nem illett volna valami vadabb, karakteresebb ötlet, így az volt a cél, hogy megőrizzük és ha lehet, fokozzuk a helyszín különlegességét. Ehhez krém, fehér és arany színeket használtunk.

Az asztaldíszek magas üvegvázák tetejére helyezett virággömbök kompozíciójából születtek. Krém és fehér rózsákat és liziantuszokat használtunk fel a csokrokhoz. A lelógó zöld ágak segítségével fokoztuk az asztaldíszek magasságát. Az asztalokra szórt arany gyöngyök szépen harmonizáltak a székmasnik arany színével. Ugyanezt a vonalat képviselte a szalvétagyűrűk szalagjának a színe. A szalvétagyűrűkbe egy-egy szál kisebb fejű liziantuszt fűztünk.

A főasztaldísz szintén a fent említett virágokból készült, de nem magas üvegvázába került, hanem elnyúló, hosszanti formát kapott, így meghatározó eleme lett a teljes dekorációnak, ezzel is kiemelve a legfontosabb emberek (az ifjú házasok) helyét a teremben. :) Az ilyen típusú asztaldíszek gyakori "trükkje" az, hogy a vacsora előtt autódíszként szolgáltak, majd egy mozdulattal leemelve a motorháztetőről áttehetők a főasztalra.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: fehér színek krém arany esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Esküvő a kastélyban

2010.08.26. 09:53 :: ...gabka...

Helena és Tomi Bécsben élnek, és onnan kerestek meg minket e-mailben az esküvői meghívóval kapcsolatban. Ezt a történetet hosszasan leírtam a meghívóról szóló posztomban. Akkor még úgy tűnt, csak a grafikai anyagok elkészítését bízzák csapatunkra, időközben azonban a teljes virágdekorációt is megkaptuk a távolság ellenére. Köszönjük a bizalmat! :)

Nagyon megkedveltem Helenát a rengeteg e-mail váltás során, megvolt a közös hullámhossz annak ellenére, hogy telefonon sosem beszéltünk és személyesen is csak kétszer találkoztunk. Úgy érzem, sikerült eltalálni teljes mértékben, amire vágyott. Virágok terén színesítettünk, hogy megtörjük a grafikai anyagok fekete-fehér színvilágát, így egy kis pink és rózsaszín adagolásával készültek el a csokrok, bár a vőlegényt a pink kitűzőre nem sikerült rábeszélni. :) Az esküvői asztaldíszek pedig krém rózsa és liziantusz kombinálásával születtek meg, üvegkelyhekbe tűzve.

A megszokott menükártya és ültetőkártya megtervezésén túl minden vendéget egy szalvétájába tett köszönőkártya várta, illetve boroscímkét is terveztem a pár kérésére.

Hogy milyen volt az esküvő, arról beszéljenek a képek a következő montázsban, azt hiszem, sokkal többet az én szavaim sem tudnak a látványhoz hozzátenni:

Helena, Tomi, fogadjátok innen is szívből jövő jókívánságainkat! :)

Forrás: Wedding Design

A párról készült fotókat Nikaa készítette.

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete pink krém esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor menükártya esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Pakisztáni esküvő

2010.08.26. 09:39 :: scs

Olyan régen videóztunk, úgyhogy ma nézzünk meg egy pakisztáni esküvőt. Egyetlen furcsa dolgot láttam csak benne... szóval a szegény vőlegény fejére ennyi mindent önteni..:)

Szólj hozzá!

Címkék: video esküvő design nemzetek esküvői

Lila esküvő

2010.08.25. 09:10 :: scs

Pár hete egy számomra igazán tetszetős helyszínen dekoráltunk egy esküvőt, amelynek a meghatározó színe a lila volt.

A menyasszonyi csokor krém rózsából és liziantuszból, illetve lila hortenziából készült. A menyasszon lánytanúja pedig lila orchideából és fehér rózsából készült csuklódíszt kapott.

A szertartás is a helyszínen volt, a boldogságkapunkat kizárólag borostyánnal díszítettük, a padsorokat pedig földbe szúrt bambuszrudakon lévő apró liziantuszcsokrot ékesítették.

A vacsora helyszíne végül az épületen belülre került - eléggé kiszámíthatatlan időjárás volt akkortájt - pedig eredetileg kint lett volna a szabadban. Így a kintre szánt textilekből bentre készítettünk plafon dekorációt, aminek a különlegessége az volt, hogy pont az ellenkezője volt az úgynevezett sátras megoldásnak, mivel középen nem volt rögzítési lehetőség.

Az esküvő asztldísz is igazán különleges volt, ugyanis azok fém kandelláberek voltak. A tetejére egy enyhén leomló virágdísz, belsejébe pedig természetesen lila hengergyertya került. A főasztalt pedig a szokásos asztaldísz helyett, ívesen felhelyezett virággirland díszítette teljes hosszában.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: színek lila esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Egy finom esküvői meghívó...

2010.08.24. 10:53 :: ...gabka...

Amikor Henivel és Zoltánnal találkoztam, biztos voltam benne, hogy esküvői meghívójuk különleges lesz. Éreztem, hogy fontosak nekik az apró részletek, és hozzám hasonlóan ők is ódzkodnak a sablonos megoldásoktól. Nagyon sok izgalmas ötlet merült fel a megbeszélés során, így már előre örültem a lehetőségnek, hogy én tervezhetem a meghívójukat. :)

A kiinduló ötlet az volt, hogy barnában és türkizben tervezünk, mutattam is a blogon egy tervet, ami nekik készült. Grafikai motívumok terén a magyaros motívumok, páva szimbólum, cirkalmas ívek voltak vonzóak Heni és Zoltán számára, vagy egy fényképes megoldás. Abban maradtunk, hogy ha az utóbbit választják, akkor amellé csak nagyon visszafogottan adagolunk egyéb elemeket, nehogy sok legyen az összhatás.

A minták közül végül egy fényképes verzió nyerte el Heniék tetszését, és azt kérték, hogy a kék színt toljuk el inkább picit a lilás felé. Így született meg az alábbi, finom, érzelmes, bensőséges hangulatú pasztell meghívó:

Így nézett ki a hátlap:

Nagyon sok sikert kívánunk közös életetekhez!

Szólj hozzá!

Címkék: barna lila esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása