Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Gyönyörű fülbevaló

2010.08.06. 13:10 :: ...gabka...

Nézzétek el nekünk, hogy az esküvői szezon közepén picit riktábban jelentkezünk új bejegyzésekkel. Gyűlik a képanyag, és amint van időnk, feldolgozzuk és folyamatosan publikáljuk őket. Büszkék vagyunk az idei esküvőinkre, igazán szépeket alkottunk, és hamarosan közzétesszük az elkészült montázsokat! Addig is kérjük kis türelmeteket. :)

A mai napon egy szép ékszerrel szeretnék szemet gyönyörködtetni:

Nem csak csodás és egyedi, de nem is drága. :)

Forrás: etsy

Szólj hozzá!

Goldenblog 2010

2010.08.06. 13:02 :: ...gabka...

Szeretnénk megosztani olvasóinkkal is a hírt, miszerint a Wedding Design blog bekerült 2010-ben is a legjobb ötven szakmai blog listájába a Goldenblog versenyen.

Sajnos az eredményhirdetést követően megtudtuk, hogy az első tízben nem vagyunk benne, mégis úgy érezzük, hogy már az ötvenes listába bekerülni is szép eredmény. Főként úgy, hogy esküvői témában mi voltunk az egyetlenek. :)

Tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk prezentált téma nagyon specifikus, és viszonylag szűk réteg számára nyújt érdekes olvasnivalót, ezért is vagyunk büszkék erre az eredményre.

Jövőre pedig újra megpróbáljuk!

Szólj hozzá!

Esküvői asztal lilában

2010.08.03. 18:04 :: ...gabka...

Egyik kedves menyasszonyunktól kaptam az imént néhány igazán jól sikerült képet az esküvői asztalaikról.

Móni annak idején a meghívó tervezésével bízott meg minket, majd az itt megálmodott designt alapul véve elkészítettük a menükártyákat, asztalszámokat és a névre szóló ültetőket.

Különleges kérése volt, hogy a dekorációt a lila színvilág felé szeretné elvinni, így a meghívó kékes hátterét mi is átvariáltuk ennek megfelelően.

Beszéljenek önmagukért a képek:

Ez az asztal is remek példája annak, hogy kevés virággal is lehet különleges az összhatás - és igazolja az én álláspontomat, miszerint a nyomtatott anyagok nagyon fel tudják dobni a dekorációt. Nemcsak szükségesek és hasznosak, de szuper kiegészítők, illetve alkalomadtán főszereplők is lehetnek.

Ne feledjük: ha egyszer már elkészült a meghívó grafikája, érdemes ezt a vonalat továbbvinni, hiszen a tervezésért már nem kell még egyszer fizetni!

Szólj hozzá!

Címkék: lila ültetőkártya menükártya esküvő design munkáink

süti beállítások módosítása