Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Esküvő fekete-fehérben

2009.02.09. 18:17 :: ...gabka...

Következzen akkor a sok szín után személyes kedvencem, a fekete-fehér esküvő. Készítettünk egy montázst, mely visszaadja a fekete-fehér esküvők hangulatát és eleganciáját. Reméljük, ezzel az eddig kételkedőknek is megmutathatjuk, hogy a fekete nem jelent egyet a gyászossal!

Szerintünk a lényeg az arányokon múlik. Sok fehér pici feketével mindig nagyon ünnepélyes hangulatot kölcsönöz, és nem kell félnünk attól, hogy az összbenyomás komor lesz.

Akinek tetszik ez a színösszeállítás, de hiányérzete van, ha a képekre néz, bátran kombináljon egy harmadik kísérő színt is a fent említett kettő mellé! Akár a ma oly sokszor emlegetett rózsaszínnel, akár élénkebb megoldást választva, pirossal vagy naranccsal is szép eredményeket érhetünk el!

Végezetül megmutatunk egy olyan esküvőt, melynek fekete-fehér volt a tematikája és a mi munkánk eredménye az összes dekor anyag, a meghívótól kezdve az ültetőkártyákon, szalvétákon, asztaldíszeken át, valamint a ruha tervezésébe és a torta elkészítésébe is bevontak minket. Végeredményében egy átgondolt koncepciójú, igazán mutatós esküvő kerekedett!

 

3 komment

Címkék: fehér fekete színek

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr15932892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timike80 2009.02.09. 21:57:47

Tyűűűű! Nekem kicsit merész ez a fekete-fehér választás, én ennél konzervatívabb vagyok, de ezek a képek nagyon-nagyon tetszenek! Biztos igaz az, amit írtok, hogy az arányokon múlik minden.

Tetszik a blog, jövök még szerintem! :)

Karmen 2009.02.10. 13:05:08

Én már voltam ilyen esküvőn és mondhatom tényleg gyönyörű volt és az arány a lényeg. Nagyon-nagyon elegáns tud lenni és legalább nem az a szokványos sima fehér. Ha lenne esküvőm én is egy picit extrémebbet szeretnék, mint a megszokott és a fenti képek tökéletesen beleillenek az elképzeléseimbe.
Csak gratulálni tudok ezekhez a válogatott gyönyörűségekhez.

_Lilli73 2009.02.10. 13:25:44

Nekem is kicsit merésznek tűnik ez a fekete-fehér párosítás, de persze ízlések és pofonok!
Én biztosan valami vidámabb színeket választok majd az esküvőmre, de látom már több színkombinációs post is született, várom az újabb ötleteket!
süti beállítások módosítása