Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Hangulatvilágítás

2009.02.18. 21:20 :: ...gabka...

Nagyon tetszettek az előző, narancs topikomban szereplő lampionok, ezért arra gondoltam, keresek további fotókat ebben a témában. Valódi gyöngyszemre bukkantam és nem találok szavakat, amióta megpillantottam ezt a képet. Annyira gyönyörű, fantasztikus és tökéletes ez a hangulatlámpa, és olyan szépen és finoman illeszkedik az esküvői hangulathoz, hogy nem is fűznék hozzá semmi többet. Beszéljen a kép önmagáért!

Sajnos ilyen gyönyörűséget magyar forgalmazóknál nem találtam, de sok kreatív megoldás érhető el nálunk is. Keresgéljünk a nagy lakberendezési boltok háza táján, különösen ajánljuk ebben az esetben a svéd bútoráruházat! Az alábbi lámpákat náluk találtuk:

Az állólámpa karjai tetszőleges irányba hajlíthatóak, így magunk állíthatjuk be a kívánt formát. El tudok képzelni hozzá színes papírból kivágott kis virágokat, melyeket az izzók alá erősíthetünk, így a végeredmény olyan lesz, mint egy pompás és ragyogó virágcsokor.

A másik két dekorlámpa engem a hópehely formájára emlékeztet, így ezt inkább téli esküvők dekorációjának kiegészítésére tudnám elképzelni.

Hagyományos papír lámpaernyőkből is rengeteg fazon kapható nálunk. Ezek olcsón megvásárolhatók és egy kis fantáziával teljesen esküvőnk stílusára alakíthatók. Befesthetjük a lámpaernyőket, vagy különböző kivágott mintákat ragaszthatunk rájuk. Engedjük bátran szabadon a képzeletünket! Lássuk, másoknak milyen ötletei voltak ezekre a lámpákra:

Egyszerű és nagyszerű ötlet a bal felső megoldás, amely tökéletes egy színes esküvőre. Itt a hagyományos gömb formájú lámpát élénk színű papírernyőkkel dekorálták. Ennek elkészítéséhez még kézügyességre sincs szükség, csupán egy kis ragasztóra. Az eredmény garantáltan egyedi és bájos!

Igazán kreatív menyasszonyok próbálkozhatnak akár üvegfestéssel is. Rengeteg egyszerű formájú és kedvező árú lámpát lehet kapni, melyekre csodás motívumokat varázsolhatunk, ha van hozzá türelmünk és tehetségünk. Ha nekünk nincs, kérhetünk segítséget és megbízhatunk hozzáértő és tapasztalt szakembert, hogy készítse el álmaink lámpáját. Esküvői dekorációnknak akkor is része lehet egy festett üveg lámpa, ha nem megoldható, hogy árammal lássuk el a helyszínt, ahova kihelyeznénk a kész lámpákat. Ebben az esetben egy nagy gyertyával vagy mécsessel a közepükön ugyanúgy funcionálnak, és ezzel a megoldással akár minden asztal közepére elhelyezhetünk 1-1 lámpát. Az esküvő után pedig lakásunk díszei lehetnek ezek a művészi búrák.

Bemutatunk üvegfestett lámpákra is egy példát, amely az én kezem munkája. Kapcsolódnak a szecessziós témakörhöz is, mert a lámpákra festett formákat Mucha festményei ihlették.

Hát nem csodálatos látvány, ahogy átvilágít rajtuk a fény?

3 komment

Címkék: világítás szecesszió

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr43951646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boglárka75 2009.02.19. 10:04:35

a Mucha-lámpák finoman fogalmazva ütősek.

U.Monka 2009.02.19. 10:28:45

Tyű! Milyen szépek. :)
Sok-sok színes lampiont el tudnék képzelni továbbra is. Valami egyszerűt, ami szabadtérre is alkalmas. :)

...gabka... 2009.02.19. 10:53:42

@A_tesó: Gondolom, lesz a fejünk felett valami tető, és csak oldalt lesz nyitott a tér. Ebben az esetben simán fel lehet erősíteni a lámpákat a tetőre, áramot odavezetni pedig nem lehet gond egy hosszabbítóval. :) Szerintem ha a különböző méretű sima gömb alakú papír lámpaernyőket befestjük a választott színekre, akkor már ettől csodás hangulata lesz a bulitoknak! Egy olyan nagy térben amúgy is elvesznének a kicsi és részletgazdag dekorációk. Ide nagy és látványos megoldásokra van szükség.
süti beállítások módosítása