Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Nyári menyasszonyi ruhák

2009.07.16. 12:16 :: ...gabka...

Kedves leendő menyasszonyok! Azt hiszem, tagadhatatlanul nyakunkon a nyár, a kánikula. Ezt a hőséget leginkább csak a tengerparton, egy jeges koktéllal a kezünkben lehetne átvészelni - ám sajnos ez nem sokunknak adatik meg ebben a pillanatban. :)

Mit tegyenek azok a lányok, akik most készülnek esküvőjükre? Ez az időjárás kétséget kizáróan nem a legjobb barátunk ilyen helyzetben. Mindenekelőtt keressünk egy jó sminkest, és legyen kéznél a nagy napon púder a táskánkban, nehogy fénylő arcunk rontsa el az esküvői képek összhatását! (Nem ciki ilyen esetben a vőlegényt sem lepúderezni!)

Használjuk ki a nagy meleget és válasszunk olyan ruhát, amely sokat láttat a bőrünkből, a barnaságunkból. A hátat szabadon hagyó vagy mélyen dekoltált fazonok kifejezetten nyári estékre vannak kitalálva! Nem kell félni attól, hogy túl merészek leszünk, ha vagy az egyik, vagy a másik megoldást választjuk: azaz vagy csak a hátunk csupasz, vagy elöl kivágott a ruha.

Ha nem vagyunk olyan soványak, mint a montázsban szereplő hölgyek, akkor se ijedjünk meg, kifejezetten azt gondolom, hogy teltebb idomokon ezerszer csinosabbak ezek a fazonok! Bátorságra fel, jöjjenek a kivágott menyasszonyi ruhák! :)

Forrás: Brides Summer feature, Amsale, J. Crew, Jenny Yoo

3 komment

Címkék: ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr581245554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timike80 2009.07.16. 13:26:12

Rég jártam erre és örülök, hogy ez a bejegyzés várt! Szívemből beszélsz! :) Nem sokan vagyunk olyan gebék, mint a modellcsajok...

Lori77 2009.07.16. 15:19:32

döglesztő lehet ilyenkor a nagy nehéz ruhákban..de ki gondol áprilisban-májusban (amikor lefoglalja/elkezdi varratni ruháját) arra, hogy meg fog sülni júliusra?

...gabka... 2009.07.16. 15:26:57

@Lori77: Szerintem gondolni éppenséggel kell rá, inkább az a gond, hogy mostanság nagyon szeszélyes az időjárás, simán előfordulhat egy gyönyörűnek ígérkező nyári napon eső... Én inkább azt javaslom, hogy könnyű ruha + valami vállat takaró stóla, boleró, stb. Ez amúgy is jól jön, ha templomban van az esküvő. Ha hűvös, esős is az idő az esküvő napján, a tánc közben mindenképp kimelegszik a menyasszony, szóval a nehéz ruhák szerintem semmikorra sem igazán praktikusak. :)
süti beállítások módosítása