Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Klasszikus elegancia

2009.09.16. 11:49 :: ...gabka...

Cikkeink többségét a menyasszonyoknak szenteljük, őket szólítjuk meg témáinkkal. Ez alkalommal az uraknak kedvezünk és nekik mutatunk meg egy klasszikus esküvői öltözéket. Sajnos a képlet a vőlegény öltönyének kiválasztásakor sem olyan egyszerű, ugyanis ennek stílusát a menyasszony ruhájához kell igazítani.

Srácok, ez az igazság, hiába próbálnám elkendőzni: az esküvő elsősorban a menyasszonyról szól, legalábbis az esetek többségében ő az, akinek nagyon fontos, hogy minden részlet a helyén legyen, és szerető párja "kénytelen" alkalmazkodni az igényeihez. De hát ki ne akarna egy ilyen fontos napon a társa kedvében járni? :)

A tréfálkozáson túl tényleg igaz az, hogy a menyasszony öltözékének hangulata meghatározza az egész esküvő stílusát is (ideértve a vőlegény ruháját). Az a menyasszony, aki könnyed, bohókás személyiség, biztosan nem választ magának hatalmas, abroncsos királylányruhát, hanem igyekszik megmutatni egyéniségét és egyedi megoldásban gondolkodik. Ilyenkor jópofa ötlet lehet a vőlegény öltözékét is valami formabontó kellékkel feldobni, ez lehet akár egy színes nyakkendő.

Ha a menyasszony azonban ragaszkodik a tradíciókhoz és szeretné megvalósítani gyermekkori vágyát, és igazi hercegnőként tündökölni esküvőjén, akkor a vőlegénynek érdemes szmokingot viselnie. Kár, hogy manapság kevésbé számít divatosnak és általánosnak a szmoking választása, pedig mi lehetne nagyszerűbb alkalom ennek viselésére egy férfi életében, mint a saját esküvője?

Nézzétek meg a fenti képet. Szerintetek divatjamúlt a szmoking vagy tetszene, ha a párotok ezt választaná öltöny helyett?

3 komment

Címkék: ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr111385968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhüllő · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.10.02. 12:23:13

Szerintem kimondottan jó az ilyen öltözet. Az öltönyt olyan elcsépeltté tette a sok multinacionális cég, munkaruhának számít. Ilyen alkalmakkor ez a minimum.
Én a nővérem esküvőlyén egy hasonlót viseltem, de a mellény egyező színű volt, nyakkendőt pedig nem viseltem - de az öccsének elnézte :)

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.10.02. 12:52:00

A mi esküvőnkön a férjem fekete öltönyt viselt fekete inggel, így is nagyon stílusos volt. Hozzá mondjuk nem nagyon illett volna a szmoking, nem az a kiöltözős típus amúgy sem.

scs 2009.10.04. 13:15:32

sima öltöny az munkaruha... mellényt hordajank a zenészek! :) én még nem tudom milyen öltönyöm lesz, de valami teljesen egyedi és rám jellemző az tuti. az már más kérdés hogy család mit szól majd hozzá, de ez rólunk fog szólni, nem a családról :)
süti beállítások módosítása