Az idei szezont egy számunkra nagyon kedves őszi hangulatú esküvői dekorációval fejeztük be a Hemingway étteremben. A meghatározó szín a bordó, a narancs és a sárga volt.
A menyaszonyi csokor rózsából, kriztantémból, hortenziaból, dáliából, kövirózsából és apró almákból készült. Színei teljesen az ősz hangulatát idézik fel. A vőlegény és tanúkitűző és a női tanú csuklódísze is az ősz színeiben pompáznak.
Az esküvői asztaldíszek is őszi csokrok voltak, amiket a felsorolt virágokon kívül kiegészítettünk gerberával és sárguló levelekkel. Ezeket a csokrokat a vendégek az esküvő végén hazavihették.
A főasztal körülötti négy oszlopot pedig virággirlanddal díszítettük - a már felsorolt virágokból -, amelyekről apró almákat lógattunk le.
Utolsó kommentek