Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Fáradtan, de elégedetten... - Esküvő Kiállítás 2010

2010.01.31. 20:53 :: ...gabka...

Túl vagyunk az első esküvői kiállításunkon. Hihetetlen nagy munka volt mind az előkészületek, mint a kint töltött két hosszú nap, mint a bontás szempontjából... :)

Rengetegen jöttetek úgy, hogy szoktátok nézni a blogunkat rendszeresen és ismertétek már a nevünket, ami minden egyes alkalommal szívmelengető érzés volt számunkra. Köszönjük a sok érdeklődést, elismerő szót és kedvességet, amit Tőletek kaptunk ebben a két napban! Reméljük, azok is sok hasznos információt találnak oldalunkon, akik csak most ismerkedtek meg a nevünkkel és őket is hamarosan az állandó olvasók táborában köszönthetjük!

Úgy gondoljuk, megérte a sok befektetett energia, büszkén tekintettünk végig a standunkon és úgy gondoljuk, igazán szép munkát végeztünk és sikerült tudásunk legjavát bemutatni Nektek!

Most elmegyünk pihenni egy hatalmasat, ránk fér, és hamarosan jelentkezünk egy képes beszámolóval, hogy azok is megtekinthessék a kiállított dolgainkat, akik nem tudtak személyesen kilátogatni a rendezvényre, de addig is egy kép a standunkról, még péntekről, amikor építettük.

Szép estét mindenkinek! :)

Megosztás

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr351717985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scs 2010.01.31. 22:59:28

Én is köszönöm a sok dícséretet olvasóinktól, igyekszem a jövőben is jobbnál jobb bejegyzésekkel szórakoztatni bennetek!

Büti 2010.02.01. 09:07:26

Kedves Wedding Design!

Nagyon örültem, hogy eljuthattam az esküvő kiállításra és hogy találkozhattam veletek személyesen is. Lelkes olvasója vagyok a lapotoknak és bár az esküvőt jövőre tervezzük, mégis rengeteg ötletet merítehetek tőletek, így már egyre jobban várom a Nagy Napot. Gratulálok Nektek! Jó pihenést kívánok és várom az újabb remek sorokat, képeket tőletek!

:)

lindamelinda 2010.02.01. 18:32:20

Mi már döntöttünk is! :) Örülök, hogy találkoztunk a kiállításon, minket meggyőzött a tudásotok, a lelkesedésetek és a munkáitok szinvonala! :)
süti beállítások módosítása