Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A szezon második esküvői meghívója - natúr hangulatban

2010.03.09. 14:28 :: ...gabka...

A most következő meghívó azt a trendet követi, amely az esküvő kiállításon is a legnépszerűbb volt: a natúr, barnás hangulatot. Kreatív papírra készítettünk el a különleges, egyedi, asszimetrikus grafikát.

Akik személyesen is jelen voltak az esküvő kiállításon, azoknak ismerős lehet a meghívó, ez nem véletlen, készítettünk 1-1 mintadarabot a kiállításra az összes tervből. Amit most láttok, az a végleges, kiválasztott verzió:

Sosem használok szerelmes kismadarakat, csókolózó gyerekeket, összefonódó gyűrűket és egyéb sablonos és régimódi megoldásokat a munkáimban, de az egymásba érő monogramokat kedvelem, és szerintem szimbolikájában még szebb, mint az előbb említett motívumok. :)

Ennél a meghívónál a szokatlan a monogramokban rejlik: szeretem a lány nevének kezdőbetűjét tenni első helyre, Petra és Zoli esetében azonban a PZ kombináció nem működött volna szépen, ezért a párral egyetértésben a Z betű került előre, így nagyon jól kapcsolódnak össze. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a közös életükben is minden esetben Zoli áll majd az első helyen... :)))

Innen is kívánok Nektek sok boldogságot, kedves Petra és Zoli!

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: barna esküvői meghívó munkáink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása