Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Zöld esküvői meghívó

2010.04.29. 07:20 :: ...gabka...

Ágnes és Gábor egy kedves barátomon keresztül találtak meg minket. Viszonylag szabad kezet kaptunk, nem voltak kötött elképzeléseik, így az eddig elkészült meghívókból válogatva találtuk ki közösen a koncepciót: egyszerű kártya formátum lesz, csak az egyik oldalán nyomtatva, fényesen csillogó papírra, zöld motívumokkal, pausszal, szalaggal díszítve.

Expressz gyorsasággal volt szükségük a meghívókra, és néhány nap alatt el is készültünk velük. A két motívum, amit választottak, már meg volt rajzolva (Melinda és Isti meghívóinak tervezésekor készültek el), így a grafikai munka nagyon gyorsan megvolt, és az egyszerű formátum miatt a nyomdai kivitelezés is rekordsebességgel elkészült. Ezek után nem maradt más hátra, mint a pauszpapírt összeragasztani a meghívó kártyákkal és szalagozni.

Sajnos ebből a meghívóból sem maradt nálam mintapéldány, így csak egy látványtervet tudok mutatni:

 

Áginak és Gábornak pedig innen is nagyon sok boldogságot kívánunk!

 

Muszáj megjegyeznem, hogy nem volt még egy ehhez hasonló munka pályafutásom során, mint Melinda és Isti meghívója. Imádtam tervezni, és ez volt az első alkalom, amikor közzétettem már az első verziókat is a blogon. Engem is meglepett az a fajta érdeklődés, amelyet ez a meghívó az olvasókból kiváltott, egész egyszerűen rengeteg olyan visszajelzést kaptam, hogy nagyon-nagyon bejött Nektek az a két minta.

Hál' istennek Melindáék végleges meghívója még sokat formálódott azóta, és belekerült néhány igazán rájuk jellemző motívum is, így nem kerültem olyan kellemetlen helyzetbe, hogy egy az egyben kellett volna valakinek ugyanazt elkészítenem, hisz ezt nem szívesen vállaltam volna be.

A nagy népszerűség tükrözi azt az igényességet és választékosságot, ahogyan Melinda és Isti hozzáálltak már az első perctől kezdve a teljes dekoráció kialakításához, és hiszem, hogy köszönhető annak a sok szeretetnek és figyelemnek, amelyet a tervezés során jómagam hozzátettem.

Az ok, amiért eddig nem tettem közzé az elkészült Melinda-Isti meghívókat, az, hogy szeretném megvárni esküvőjük napját, ami már nagyon közel van, és a teljes dekorral együtt egy komplett képes beszámolót mutatni Nektek - látni fogjátok, hogy egy szuperül átgondolt, igazi Wedding Design-os esküvő kerekedik majd!

 

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői meghívó munkáink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása