Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Zöld esküvői meghívó tukánmadárral :)

2010.05.07. 14:58 :: ...gabka...

A címben szereplő nem mindennapi meghívó egy nagyon szimpatikus fiatal párnak készült, akikkel az esküvő kiállításon találkoztunk először személyesen. Orsi és Ákos már akkor eldöntötték, hogy mindenképpen velünk szeretnék elkészíttetni esküvői dekorjukat.

Az első megbeszélést követően konkretizálódtak az elképzelések: zöld és fehér színvilág, ízléses, elegáns és egyedi dekoráció, tollakkal, kristályokkal kiegészítve.  Mikor megkérdeztem tőlük, hogy van-e valami rájuk jellemző motívum, amit felhasználhatok a meghívó tervezése során, Orsi elmondta, hogy mindketten nagyon szeretik a tukánmadarat, és ha lehetne, akkor ezzel kezdjünk valamit.

Nem mondom, hogy nem lepődtem meg picit, de rögtön nagyon tetszett az ötlet, épp amiatt, mert még soha hasonló kérést nem kaptam, így biztos voltam benne, hogy nem mindennapi végeredmény fog születni, és így is lett. :)

 

Orsival és Ákossal azóta már többször találkoztunk személyesen, készítettünk nekik mintadekorációt, túl vagyunk egy helyszínváltozás okozta kellemetlenségen, ami miatt kicsit át kellett alakítanunk az eredeti terveket, de a szimpátia töretlen és az együttműködésünk remek. 

A teljes esküvői dekorációt mi készítjük számukra, és grafikai területen az átlagosnál több szép dolgot rendeltek tőlünk: ültetőkártyát, menükártyát, asztalszámot, ültetési rendet, ételkártyákat a svédasztalra, így igazán harmonikus lesz az összhatás minden apró részletében.

Orsi, Ákos, bár még fogunk találkozni az esküvőtök napjáig, engedjétek meg, hogy innen is nagyon sok boldogságot kívánjak Kriszta és a magam nevében, egyben köszönjük azt a megtisztelő bizalmat, amellyel az első perctől kezdve fordultatok hozzánk! 

Az esküvőről pedig képes összeállítással jelentkezünk!

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői meghívó munkáink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása