Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Melinda és Isti - a borvacsora

2010.05.13. 13:20 :: ...gabka...

Melinda és Isti esküvői beszámolójának utolsó cikke következik, az összefoglaló a borvacsoráról. Már a meghívóban is a zöldes színvilágot használtuk (és a szőlő motívumot), ez az, ami az összes dekorációs elemben visszaköszönt. Ugyanolyan zöld és fehér virággömböket használtunk, mint a japánkerti dekorációnál, ezekkel a teret dekoráltuk. Az asztalokon pedig friss fűszernövények kaptak helyet, melyeknek műanyag cserepeit mohával borítottuk be, és négy cserepet rafiával kötöttünk össze, így alakult ki a végleges, téglalap alakú asztaldísz forma.

Nem titok, hogy a helyszín a Borlabor étterem volt, ahol én már jártam többször is, de mégis meg tudott lepni most a hangulata. A rengeteg mécses, a gyertyák az asztalon, az étterem teljes belsőépítészete, bútorai, annyira szépen harmonizáltak a megálmodott esküvői dekorációval, és igazán nem kellett sok mindent odavinnünk ahhoz, hogy csodás legyen az eredmény. Nem a Borlabor az a hely, amely idáig elsők között eszembe jutott volna, mint ideális esküvői helyszín, most azonban minden kedves borkedvelő olvasót arra biztatok, hogy ha kisebb létszámú esküvőt tervez, bátran kérjen ajánlatot tőlük!

Most pedig hadd mutassam meg a képeket, amelyek reményeim szerint sikeresen adják vissza a fantasztikus hangulatot:

Hát nem gyönyörű? 

Amit a montázs alján láthattok, az pedig nem más, mint régi családi fényképek, melyet a menyasszony és a vőlegény a család meglepetésére szeretett volna a dekoráció kiegészítéseként kitenni. Ezek elé az ültetőkártyákkal megegyező kis táblák kerültek a képeken szereplők neveivel.

Ha már az ültetőkártyáról esik szó, hadd emeljem ki ezt az ötletes talp-megoldást: a kinyomtatott kártyák félbevágott borosdugókba voltak beállítva, így lett tökéletesen kerek a boros hangulat. :)

A szalvétákat pedig keskeny szalaggal kötöttük át, melybe egy rozmaring ágat tűztünk.

Forrás: Wedding Design 

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői dekoráció ültetőkártya esküvői helyszín esküvő design esküvői asztaldísz munkáink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása