Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Mi lett a cuki rajzos esküvői meghívóból? :)

2011.02.15. 08:29 :: ...gabka...

Biztosan sokan emlékeztek a pöttyös esküvői meghívó tervemre, amely nagy sikert aratott olvasóink körében. Két verzió is készült, az első hagyományos ruhában, a második esetben pedig "beöltöztettem" a párt esküvői öltözékbe. :)

(Engedjetek meg egy személyes megjegyzést: sajnos ez a meghívó számomra más okból is emlékezetes lett: a lehető legdurvább lenyúlást láttam viszont az eredeti verzióval kapcsolatban, saját ötletként-munkaként eldicsekedve vele egy nyilvános blogon: megtartva a teljes koncepció, a szemüvegek leretusálva és a nevek átírva. Az a pár boroscímkéjükként "reklámozta" az én tervemet...)

Zsófi és Balázs szeretett volna valami más irányt, mert a rajzos dolgot végül nem érezték magukénak, így készült el egy hasonlóan könnyed, vidám, fiatalos terv, továbbra is lilás színvilágban, egy kis pinkkel kiegészítve, fényképpel feldobva: 

A naptár ötletét egy Save the date! kártyán látta meg valahol a menyasszony, és annyira megtetszett neki, hogy kérte, mi is vigyük tovább, így összeállítottam a saját naptári hónapjukat, kiegészítve fényképpel és a szöveggel a kompozíciót.

Forrás: Wedding Design

 

(Rendszeres olvasóinknak bizonyára feltűnik a logó a meghívó sarkában. A mai naptól kezdve nem fogok kitenni meghívó tervet logó nélkül, az olyan terveknél pedig, amelyek valamilyen különleges, általam tervezett grafikai részletet, elemet tartalmaznak, a logót úgy fogom rátenni a látványképre, hogy belelógjon a grafikába, ne lehessen egy mozdulattal levágni róla. Sajnos sok esetben ez meglehetősen rontja majd az összképet, ebből a szempontból sajnálom azokat az olvasókat, akik a visszaélés szándéka nélkül gyűjtötték az oldalunkról az ötleteket saját meghívójukhoz.

Azzal szembesültem az elmúlt héten, hogy az terjedt el egy közismert esküvős honlap hozzászólásai között, hogy ha nincs a meghívókon cégjelzés, akkor szabadon ellophatóak, sőt, biztosan direkt ezért is kerülnek fel a blogunkra... Ezt ezennel szeretném cáfolni és a tévhitet eloszlatni: a meghívóink a mi szellemi tulajdonaink, vonatkozik rájuk a szerzői jog cégjelzés nélkül is! Mivel olyan kicsi, nyomtatásra alkalmatlan felbontásban kerülnek fel ide a képek, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy egy az egyben felhasználható lenne egy-egy ilyen látványkép, de úgy látszik, van olyan, aki ilyen gyenge minőséggel is beéri, ha nem kell fizetni érte.

Tévedés ne essék: tényleg azért van a blog, hogy ötleteket meríthessenek róla az esküvőjükre készülő lelkes arajelöltek, de gondolatébresztés és lopás között szerintem óriási a különbség!)

2 komment

Címkék: lila esküvői meghívó munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr92662214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amcsiblog 2011.02.15. 22:03:09

Hát ez nagyon szomorú!
Nem baj a logo, így is átjön a látványterv!
Fel a fejjel! Én egyébként nyíltan leírnám az oldal és az illetők nevét a helyetekben!

...gabka... 2011.02.16. 11:11:47

@amcsiblog: Köszi a biztatást! :)
Egy esküvőjükre készülő párról van szó, akik azóta nemcsak ezt a bizonyos bejegyzést távolították el, hanem megszüntették a teljes blogjukat... én nem szeretném őket bántani, elvenni a kedvüket, az örömüket, a készülődés izgalmát, és nem is akarok több elégtételt, ezért eszembe sem jutott feltüntetni a nevüket... az oldal pedig, ahol a blogot írták, nem tehet semmiről...
Szóval nem másik cég nyúlta le a tervet... :)
süti beállítások módosítása