Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Barokk esküvői meghívók

2011.02.18. 08:30 :: ...gabka...

Írtam a közelmúltban egy bejegyzést barokk esküvői meghívók témakörében, mert az egyik megbízásunk épp erre a stílusra vonatkozott, így ennek kapcsán körülnéztem, mások mit terveztek ebben a témában.

Időközben elkészültek a saját terveim is Emesének és Zolinak, pezsgő, csokibarna, rózsaszín és fehér színekben gondolkodhattam. Mutatom, milyen tervek születtek:

Mit gondoltok, melyik terv lett Emeséék kedvence? :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: barna barokk esküvői meghívó munkáink

Álomkollekció menyasszonyi ruhákból

2011.02.17. 08:24 :: ...gabka...

Kriszti hívta fel tegnap a figyelmemet a Lazaro esküvői ruhákra, ekkor határoztuk el, hogy készítünk egy posztot belőlük...

Tetszik, hogy a nagy szoknyás, igazi királylányos ruháknál sem jön szóba az abroncs, hanem hatalmas tüllszoknyákat, fodrokat látunk, de az eredmény mégis könnyed, habos marad, látványra sem érezzük merevnek és nehéznek ezeket a ruhákat!

Sajnos a ruhák jó részéhez magasnak és bombázónak kell lenni, ezek a csípőre lehozott, szűk fazonok sajnos nem tűrnek meg semmilyen súlyfelesleget, de olyan szépek, és olyan jó álmodozni kicsit rájuk nézve! :)

(Egyébként a poszt nem csak ezért kapta az álomkollekció címet... Súgok egy titkot: Kriszti álomruhája is a képek között van, de hogy melyik az, azt nem árulom el...) :)

Forrás: Lazaro

5 komment

Címkék: ruha

Magyaros és modern esküvői meghívó egyben?

2011.02.16. 09:00 :: ...gabka...

Számomra a fenti címben szereplő két jelző elsőre feladta a leckét, hiszen a kettő dolog kicsit ellentétesnek hangzik - én legalábbis a magyaros motívumok mellé a hagyományos, klasszikus, rusztikus stílust társítom fejben - de a meghívó tervezésekor kiderült, hogy lehetséges, sőt, harmonikus és egységes eredmény születhet!

Livi kérése az volt, hogy modern és letisztult esküvői meghívót tervezzek nekik, magyaros motívumok felhasználásával, zöld színvilágban, és ha egy lepkét is oda lehetne csempészni valahogyan, az feltenné az i-re a pontot. :)

Megmutatom az eredményt, döntsétek el ti is, hogy sikerült-e (Livi és Marci szerint tökéletesen):

Ez pedig a meghívó hátoldala - kétoldalas, négyzet alakú kártya formátumot terveztünk, melyet matt kreatív papírra nyomtatunk majd ki.

Minden grafikai elem saját munka: a magyaros motívumokat egy évekkel ezelőtt megrajzolt kollekciónkból válogattam, amelyet annak idején székes szőttes minták alapján állítottunk össze, a lepkét pedig most készítettem, egy pillangó alakzatból egyes leveleket kivágva alakult ki a végleges verzió.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld esküvői meghívó munkáink

Mi lett a cuki rajzos esküvői meghívóból? :)

2011.02.15. 08:29 :: ...gabka...

Biztosan sokan emlékeztek a pöttyös esküvői meghívó tervemre, amely nagy sikert aratott olvasóink körében. Két verzió is készült, az első hagyományos ruhában, a második esetben pedig "beöltöztettem" a párt esküvői öltözékbe. :)

(Engedjetek meg egy személyes megjegyzést: sajnos ez a meghívó számomra más okból is emlékezetes lett: a lehető legdurvább lenyúlást láttam viszont az eredeti verzióval kapcsolatban, saját ötletként-munkaként eldicsekedve vele egy nyilvános blogon: megtartva a teljes koncepció, a szemüvegek leretusálva és a nevek átírva. Az a pár boroscímkéjükként "reklámozta" az én tervemet...)

Zsófi és Balázs szeretett volna valami más irányt, mert a rajzos dolgot végül nem érezték magukénak, így készült el egy hasonlóan könnyed, vidám, fiatalos terv, továbbra is lilás színvilágban, egy kis pinkkel kiegészítve, fényképpel feldobva: 

A naptár ötletét egy Save the date! kártyán látta meg valahol a menyasszony, és annyira megtetszett neki, hogy kérte, mi is vigyük tovább, így összeállítottam a saját naptári hónapjukat, kiegészítve fényképpel és a szöveggel a kompozíciót.

Forrás: Wedding Design

 

(Rendszeres olvasóinknak bizonyára feltűnik a logó a meghívó sarkában. A mai naptól kezdve nem fogok kitenni meghívó tervet logó nélkül, az olyan terveknél pedig, amelyek valamilyen különleges, általam tervezett grafikai részletet, elemet tartalmaznak, a logót úgy fogom rátenni a látványképre, hogy belelógjon a grafikába, ne lehessen egy mozdulattal levágni róla. Sajnos sok esetben ez meglehetősen rontja majd az összképet, ebből a szempontból sajnálom azokat az olvasókat, akik a visszaélés szándéka nélkül gyűjtötték az oldalunkról az ötleteket saját meghívójukhoz.

Azzal szembesültem az elmúlt héten, hogy az terjedt el egy közismert esküvős honlap hozzászólásai között, hogy ha nincs a meghívókon cégjelzés, akkor szabadon ellophatóak, sőt, biztosan direkt ezért is kerülnek fel a blogunkra... Ezt ezennel szeretném cáfolni és a tévhitet eloszlatni: a meghívóink a mi szellemi tulajdonaink, vonatkozik rájuk a szerzői jog cégjelzés nélkül is! Mivel olyan kicsi, nyomtatásra alkalmatlan felbontásban kerülnek fel ide a képek, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy egy az egyben felhasználható lenne egy-egy ilyen látványkép, de úgy látszik, van olyan, aki ilyen gyenge minőséggel is beéri, ha nem kell fizetni érte.

Tévedés ne essék: tényleg azért van a blog, hogy ötleteket meríthessenek róla az esküvőjükre készülő lelkes arajelöltek, de gondolatébresztés és lopás között szerintem óriási a különbség!)

2 komment

Címkék: lila esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása