Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Ültetőkártyák, avagy a fontos apró részletek

2009.03.24. 15:02 :: ...gabka...

Amikor az esküvői asztal dekorációját tervezzük, egy valamire egészen biztosan szükségünk lesz, akkor is, ha minimál designnal szeretnénk hangulatot teremteni: ültetőkártyákra. Manapság már nagyon széles körben elterjedt az ülésrend az esküvőkön, legyen szó svédasztalos vagy felszolgált vacsoráról. Ebben van segítségünkre az ültetőkártya vagy egyéb ültető dekorációs elem, hiszen nem csak nyomtatott, papír alapú megoldásokban gondolkodhatunk, sőt! A lehetőségek száma végtelen!

Ne feledjük, hogy az ültetők egyben köszönőajándékként is szolgálhatnak, így akár egy kis doboz a bele rejtett ajándékkal és a vendégek nevével is szolgálhat ültetőként, de rengeteg egyéb olyan megoldás létezik, amit a velünk ünneplő rokonok és barátok szívesen hazavisznek a mulatság után.

Engedjük szabadon a fantáziánkat, és hagyjuk, hogy egyéniségünk megmutatkozzon az ültetők kiválasztásában! Gyakorlatilag bármi lehet ültető, amiből sok hasonlót össze tudunk gyűjteni: gyümölcs, kavics, kagyló, dugó, falevél... Egy a közös bennük: valahogy fel kell tüntetni rajtuk a vendégeink nevét. Jó megoldás lehet mindenféle anyagra és felületre az üvegfesték kontúr használata, ennek segítségével különleges, kicsit domború szövegeket írhatunk szinte bármire. Ez kapható mindenféle színben, mi azonban elsősorban a fekete-ezüst-arany-bronz színeket javasoljuk, ezek a legtöbb színes felületen is jól érvényesülnek. Ha ügyes kezűek vagyunk és szívesen alkotunk, akkor bátran vegyünk részt az ültetők elkészítésében, ha azonban nem vagyunk ennyire kreatívak, akkor kérjük profi dekorosok segítségét!

Következő montázsunk a fent felsorolt ötleteken túl még számos általunk elkészíthető, illetve készen kapható megoldásra nyújt ihletet: 

Ha tradicionálisan elegáns terítéket szeretnénk, akkor maradjunk a meghívókhoz harmonizáló nyomtatott ültetőkártyáknál, melyekhez stílusban passzoló menükártyát, asztalszámokat is rendelhetünk.

Szólj hozzá!

Címkék: ültetőkártya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása