Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Krém esküvő az inárcsi kúriában

2009.05.25. 15:36 :: scs

Most ahogy elnézegettem a képeket, rájöttem hogy elég sok mindent nem fotóztam le, szóval ezt a bejegyzést inkább hívnám ízelítőnek! :)

A megbízás helyszíne Inárcson volt a Szent György kúria, alapszínek a krém, ekrü, és egy nagyon kevés bordót kellett belevinni az asztaldíszekbe, és pinket pedig a menyaszonyi csokorba - sajnos nem volt teljesen egységes a megjelenés színvilága, de hát a megrendelő az úr!:)

A menyasszony csokra egy gömb alakú fehér, ám pink torkú orchideákból álló gyönyörűség volt - ezt sem fotóztuk le... Az esküvő a kúriánál egy szigeten tartott polgári ceremóniával kezdődött.   Itt bambuszrudakat szúrtunk végig a sziget partjára, amit fehér virágokkal díszítettünk - sajnos ez is kimaradt a fotózásból, így ezeket a részleteket is, csak később tudjuk majd nektek megmutatni. Készítettünk autódíszt is, ez egy szimpla V alakú virággirland volt. Ezután jött a templomi szertartás, a padrosokat fehér organzával vontuk be, majd egy kisebb virágdíszt helyeztünk még el rajta - még a vasárnapi misére sem szedték le:) biztosan tetszett a papnak, de az igaz, hogy a fehér organza nagyon feldobta az egész dekort.

A vacsora asztalait magas, majdnem 70 centiméteres vázákon lévő rózsagömbökkel díszítettük. Nagyon szép és elegáns ez a megoldás, hiszen a teret is díszítette egyben az asztaldísz, ám az nem volt zavaró, hiszen a vendégek kényelmesen látták egymást.

Kovácsoltvas állványra készítettünk még pár díszt - amit szintén elfelejtettünk fótózni... Szóval ez a mai bejegyzés marad ízelítő, a pár képeivel majd rendesen bemutatjuk Nektek munkánkat.

1 komment

Címkék: fehér esküvői dekoráció esküvői helyszín esküvői asztaldísz munkáink

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr41142869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cinkapanka 2009.05.25. 21:53:18

Nagynéném esküvője is a Szent György Kúriában volt. Nagyon szép volt. A kedvencem a kis sziget a tó közepén. :)

Várom a képeket!!! :)
süti beállítások módosítása