Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Napsugaras hangulatban

2009.07.16. 13:39 :: ...gabka...

Ha már tombol a nyár, újabb aktuális cikkel szeretnék kedveskedni, ami a témába vág. Nemrég bukkantam ezekre a fantasztikus hangulatú fotókra az interneten böngészve, melyekből a következő montázst készítettem:

Mi a magunk részéről nagyon kedveljük azokat az esküvőket, ahol a pár megmutatja a saját egyéniségét és mer formabontó lenni - egy kreatív csapat segítségével nem is kell ehhez olyan nagy bátorság. :) Tapasztalatunk szerint hazánkban egyelőre a klasszikusabb megoldások a gyakoribbak, de néhány jól megválasztott apró részlettel, egy merészebb szín használatával egyedivé varázsolható bármely esküvő!

A fent bemutatott képek is attól különlegesek, hogy napraforgóval és margarétával készült minden virágos dekoráció, ezáltal az egész esküvőnek természetes-kedves hangulatot adtak. A vőlegény világos drapp öltönye és a menyasszony egyszerű, abroncs nélküli ruhája sárga szalaggal a derekán szintén ezt a világot képviseli. Külön kiemelném a köszönőajándékokat, melyek színes csokigolyók vagy cukorkák kis üvegekben, szerintem nagyon bájos ötlet ezzel megajándékozni a vendégeket.

Minden bizonnyal egyetértetek velem abban, ha végignézitek a képeket, hogy sugárzik erről a párról a boldogság, nagyon jól sikerült esküvőről lehet itt szó. Minden nagyon "egyben van" a képeken, tökéletes a harmónia. Az én szememben a dolog kulcsa a pár természetessége, akik ezt vitték bele esküvőjükbe is. Nem akartak semmi olyan dolgot magukra erőltetni, ami távol áll a stílusukról, és látszik a képeken, hogy nagyon komfortosan érzik magukat minden helyzetben.

(Érdemes itt elgondolkodni egy percre, ha saját esküvőnkre most készülünk. Ha vehemens családtagokkal vagyunk körülvéve, akik nagyon szívesen szervezkednek helyettünk, akkor is tartsuk szem előtt azt, hogy nekünk kell majd fél napon keresztül a középpontban lennünk, rólunk szól majd az az este, és ha mi nem érezzük jól magunkat valamilyen okból, akkor ezt a vendégek is megérzik majd és ez az egész esküvő hangulatára rányomja majd a bélyegét. Ne hagyjunk magunkra erőltetni semmilyen számunkra feszengős megoldást, mert a végén mi isszuk meg a levét.)

Ha szeretnétek Ti is egyéniségetekhez illő, egyedi esküvőt, gyertek el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, és megmutatjuk Nektek a lehetőségeket!

Szólj hozzá!

Címkék: sárga esküvő design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása