Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Fekete és arany

2010.01.13. 12:26 :: scs

Azt hiszem mind a fekete és mind az arany, külön-külön is megállja a helyét ha eleganciáról van szó, de ennek a két színnek a kombinációja csak fokozza a hangulatot.

A mindenhová ízlésesen odacsempészett arany nagyon jól változtatja át a fekete morbid hangulatát az esküvők eleganciájába. A végletekig visszatükröződő színvilág kiterjed egészen a poharaktól az evőeszközökön át a menyasszonyi csokorig. Mindig is szerettem az olyan koncepciókat, ahol nem, vagy minimális egy harmadik szín használata. Jelen esetben a fehérről van szó, de semlegességével és tisztaságával ez is csak hozzáad az eleganciához.

 Az esküvői meghívó annyira tetszett, hogy nem is tettem bele a montázsba, hanem inkább külön mutatom meg Nektek, hogy minden apró részletét megtudjátok figyelni. Talán ha ideje engedi, gabka hozzáfűz pár szakmai gondolatot...

Gabka: Mit is lehetne ehhez még hozzátenni? :) A képek önmagunkért beszélnek. Azt hiszem, a fent bemutatott esküvő remekül mutatja, hogy mi az, amit mi is képviselünk: stílus, harmónia, egyediség, amikor egy koncepció vonul végig minden egyes elemen, csodás összhatást ereményezve. A magam részéről várom a bátor menyasszonyok, vőlegények jelentkezését, mert imádnám a fekete-arany megbízást! :)

Maga a meghívó egyszerre rusztikus és modern, barokkosan díszes és egyszerű formájú. Nagyon jó előhírnöke volt annak a kettősségnek, ami az esküvő teljes arculatán vonul végig. Sosem túldíszített, de pompásan elegáns az arany használata miatt, és a rengeteg fekete az asztalterítésben a modern irányt erősíti, mégis hihetetlen az összhang.

Mindenkinek javaslom, hogy figyelje meg a részleteket! Milyen jópofa ötlet a képkeretek használata! Akitől távol áll a fenti színpár, engedje szabadon a fantáziáját és képzelje el a saját színeiben a fenti koncepciót, ötletforrásnak ebben az esetben is kiváló!

Forrás: Aruna B.

Megosztás

 

2 komment

Címkék: fehér fekete színek arany esküvői meghívó esküvői dekoráció esküvő design esküvői asztaldísz

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr291668956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuper (törölt) 2010.01.13. 17:51:30

Nekem az jutott erről eszembe, hogy csak Magyarországon van ez a májustól-szeptemberig esküvő őrület... Máshol elosztják az egész évre, ahogy itt is január 30. Én is megfogadtam, hogy nem a főszezonra teszem, mint a nagy átlag, de aztán mégis úgy lett :)

scs 2010.01.13. 17:56:06

@Zuper: Magyarországon nem ez az egyetlen fura dolog esküvőkkel kapcsolatban..:)
süti beállítások módosítása