Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

A fehér asztal - Esküvő Kiállítás 2010

2010.02.08. 11:01 :: ...gabka...

A legtöbb érzelmet kiváltó stílus, amivel megjelentünk az idei Esküvő Kiállításon, az a fehér asztal volt. Bevallhatom, hogy elértük ezzel a szettel a célunkat, ugyanis majdnem mindenki, aki elment a standunk előtt, tett valamilyen megjegyzést - jót és rosszat egyaránt -, vagy meg is állt megcsodálni ezt az esküvői dekorációt, illetve a szetthez tartozó meghívókat és egyéb papír alapú kiegészítőket.

Ami igencsak felkeltette a kiállításra kilátogatók figyelmét, az a fehér tollak használata volt, amire talán mondhatjuk, hogy öncélú romantika, hiszen funkcióját az asztal ezzel el is vesztette, ám rendkívül különleges hangulatot sikerült vele elérnünk. Az asztalt teljes felületében burkoltunk a tollboákkal, és legnagyobb meglepetésünkre sokan azt gondolták, hogy ezen képzeljük el az esküvői vacsora elfogyasztását. Szeretnénk ezúton is hangsúlyozni, hogy ezt az asztalt is, ahogyan az összes többi kiállított témánkat, a kiállításra készítettük specifikusan, minden kicsit több volt, mint a valóságban lehetne egy igazi esküvő keretein belül. A kiállításon azonban igyekeztünk a stand adta kereteket teljes mértékben kihasználni és a kreativitásunkat minél jobban megmutatni - ennek a törekvésnek volt rész a tollas asztal is. És természetesen a Wedding Design csapata sem fogyasztaná el szívesen a marhapörköltjét erről az asztalról egy lagziban, de látványos és alkalmazható dekorációja lehet bármelyik asztalnak, ha a tollakat csak középre, az asztaldíszek alá helyezzük el, vagy üveglappal fedjük le a boákat. Remélem, ezzel a kétkedők félreértéseit is sikerült eloszlatnunk. :)

Osztatlan sikernek örvendett ugyanakkor az az asztal feletti térdekoráció, a belógatott kristály mécsestartó, illetve a körülötte véletlenszerűen elhelyezett apró kristályok, amelyek nagyon jól egészítették ki ezt az esküvői dekorációt.

Menyasszonyi csokor több is volt az asztalon, egy ekrü rózsákból álló és fehér tollakkal kiegészített, illetve egy igazán különleges alapra készített csokor (kagylóhéjból és fehér tollakból készült a keret), amelyet egy szál orchidea díszített. Kiegészítő elemként pedig egy ezüst kagylóhéj - amit régebbi olvasóink talán felismertek a Görög Zitás fotózásról -, amelyet szintén orchideafejekkel díszítettünk.

Az asztalon egy kiemelkedő esküvői asztaldísz volt csupán, három jácint - illata belengte az egész standunkat -, amelyet egy hatalmas kehelyben helyeztünk el.

 Az asztal és a dekoráció elegáns, klasszikus, romantikus hangulatát a papír alapú kiegészítőkkel is igyekeztünk fokozni. Előzetesen, amikor ennek a koncepciónak a kidolgozásánál jártunk, megegyeztünk abban, hogy a fehér lesz az uralkodó szín, és emellett kísérőként jelentkezik majd az arany, illetve az ezüst. Ezt szem előtt tartva mutattunk be három meghívó, ültető- és menükártya, asztalszám családot.

Az első esetben a gyöngyházas papír mellé választottunk egy szép, arany motívumokkal díszített pauszt, majd ragasztás után arany szalaggal és fehér gyönggyel dekoráltuk a mintákat.

A második bemutatott kollekció arany csillogású gyöngyházas papír mellé fehér mintás pauszt kapott. Itt is használtunk szalagot, azonban nem kötöttük át teljesen a kártyákat, csupán középre ragasztottunk be a fehér szalagból, és a szalag két végére fehér csillogó gyöngyből egy-egy félgömb formát ragasztottunk.

A harmadik kiállított mintánk szintén gyöngyházas papírra készült (ennek exkluzivitása illett csupán szerintünk ehhez a témához), itt azonban az arany motívumok nyomtatással készültek, egyéb díszítőelemet nem használtunk.

Végezetül pedig a fent említett kagylós csokorhoz passzoló, egyedi ültető ötletet is megmutattunk: ezüst akrilfilccel írtuk a neveket a kagylókra, és ezt helyeztük be a hajtott textilszalvéták ölelésébe.

Forrás: Wedding Design

Megosztás

2 komment

Címkék: fehér színek esküvői meghívó esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink esküvő kiállítás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr511738695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuper (törölt) 2010.02.08. 19:54:03

Ez annyira nagyon szép volt! Viszont ezek a képek mennyire nem adják vissza azt a designt ahogy ez a valóságban tündökölt. Sokkal de sokkal szebb volt élőben. Csak az a baj, hogy most már túl sok szép dolgot mutattok, és mindenre azt mondom, hogy ez is kell, az is kell... közben meg eszembe jut, hogy na azért ennyi mindent ne, különben egy bazár lesz az esküvőnk színhelye :) Pedig most ezek a lelógatott kristályok is nagyon megfogtak, hiszen ilyen lesz a ruhámon is :)

scs 2010.02.08. 23:24:00

@Zuper: sajna nem tudtunk rendesen fotózni a kiállításon, majd jövőre...:)

hát igen a választás mindig nehéz, de azt vettük észre, hogy részben kezdi elérni a blog a célját - hogy befolyásoljuk a menyasszonyok ízlésvilágát az igényesebb megoldások felé -, ugyanis a megrendelőink nagy része a blog végigböngészése után egyből felül tud emelkedni a hétköznapi, megszokott dolgokon
süti beállítások módosítása