Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Egyedi esküvői meghívók - avagy hogyan találjuk meg a tökéletesen hozzánk illő verziót?

2010.02.10. 11:49 :: ...gabka...

Ahogy azt már többször hangsúlyoztam a meghívóink kapcsán, nálunk nincsenek sablonok, nincsen katalógus, nincsenek fix árak, nincs minimum példányszám. Minden igényt meg tudunk valósítani és akár egy darab meghívót is lehet tőlünk rendelni (ezt azért senkinek nem javasolnám). :)

A meghívók árát rengeteg változó paraméter befolyásolja: a formátum, a méret, a választott papír minősége, a példányszám, a választott boríték típusa, a grafika összetettsége. Ezen információk birtokában tudunk személyre szabott árat számolni, amely eddigi pályafutásunk alatt még sosem ment 699 Ft fölé példányonként.

A személyes találkozásunk során megmutatjuk Nektek eddig elkészült munkáinkat, ez általában a tanácstalanabb párok fantáziáját is elindítja. A beszélgetés során megpróbáljuk feltérképezni, hogy mit szerettek, van-e valami különleges, rátok jellemző dolog, amit bele lehetne vinni a meghívó tervezésébe.

Nagyon fontos kérdés, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnétek. Aki klasszikus, elegáns esküvőről álmodik, annak például egy gyöngyházas papírra készült, hosszúkás, fekvő formátumú, írott betűtípussal szedett, arany szalaggal és gyönggyel díszített megoldást javaslok, azonban ha a pár természetes, barátságos, közvetlen hangulatú lagziban gondolkodik, akkor kiváló ötlet lehet egy natúr, barnás hangulatú, négyzet alakú meghívó.

(Egy tanács ehhez kapcsolódóan: amikor a szöveget írjátok, akkor is gondoljátok át újra, amiket együtt átbeszéltünk. Ha a barátságos, kedves hangulat mellett tettétek le a voksotokat, akkor a szövegezésben is ehhez kell idomulni. Furán fest egy natúr stílusú meghívóban egy elegáns, távolságtartó stílusban íródott szöveg. Ha erre is odafigyeltek, akkor biztosak lehettek abban, hogy az eredmény minden részletében harmonikus lesz.)

Ezeket a kérdéseket tisztázva el tudunk indulni a grafikai tervezéssel. Általában legalább 2-3 verziót készítünk elsőre, utána ezekből variálva, a kéréseiteknek megfelelően elkészül egy második kör, és az utolsó simításokat elvégezve már többnyire előttünk is a végleges meghívó a monitoron!

Az így készített személyre szabott, egyedi grafika, a kiválasztott papír és boríték, illetve egyéb díszítőelemek kombinációja garantálja, hogy a kész meghívó tökéletesen passzol majd hozzátok, és nincs belőle még egy ugyanolyan senki másnak.

Végezetül következzen egy montázs, amelyben azt szeretném megmutatni, hogy egy adott motívumot különböző színvilágokban használva, csupán grafikában variálva mennyire eltérő stílusokat kaphatunk eredményül (a különböző papírminőségekről és eltérő formátumokról nem is beszélve, amik mind-mind befolyásolják a meghívónk hangulatát):

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása