Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Fehér esküvői dekoráció a romantika jegyében

2010.03.10. 08:00 :: ...gabka...

Alig várjuk már, hogy a jó idő beköszöntével elinduljon az esküvői szezon, és a saját munkáink fotóival kápráztathassunk el benneteket. Izgalmasabbnál izgalmasabb megrendeléseink vannak, lázasan készülünk már, hogy tudásunk legjavával járulhassunk hozzá a Ti napotokhoz! :) Addig is maradnak a külföldi esküvőket bemutató anyagok, illetve az elkészült és átadott meghívókat bemutató írások, valamint az asztaldísz-minták prezentálásakor készített fotók.

Azt hiszem, erre a mai montázsra egy jó szót tudnék mondani összefoglalásképpen: nagystílű... Hihetetlen buja és részletgazdag, ugyanakkor mivel a színekkel nagyon visszafogottan operálnak, mégis megmarad végig egy elegáns és romantikus vonalon.

Szeretem ezeket a nagy montázsokat a hatalmas külföldi esküvőkről (melyek készítésében scs kollégám szokott jeleskedni). Amikor bemutatunk Nektek egy ilyen anyagot, akkor sosem az a célunk, hogy ezt egy az egyben lemásoljátok, hiszen nem is ültethető át teljes mértékben a magyar viszonyokra, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy egy más világot látva tágíthatjuk a látásmódotokat, így amikor eljöttök hozzánk beszélgetni, Nektek is több irány és részlet lehet már a fejetekben, ami tetszik.

Ez az esküvő is példaértékű lehet a kisebb méretű asztaldíszeivel, gyertyatartóival, tapasztalatunk szerint nagyon sokan kedvelitek a mécseseket, illetve sok olyan megkeresésünk van, ahol a fehér és zöld színeket szeretnétek a csokrokban viszontlátni - ahogyan itt is található, igaz, némi barackkal és halvány rózsaszínnel kiegészítve.

Nagyon tetszik, ahogy a finom motívumok a tortán is visszaköszönnek - mindenkit bíztatnék, hogy amikor a tortát rendeli, bátran vigye el magával a meghívóját, és kérje meg a cukrászt, hogy ajánljon ötletet, hogyan lehetne az ott használt grafikai elemeket a tortára is átültetni. Ez nem jelent többletköltséget, viszont a harmónia teljessé válik.

Ami picit meglepett engem ebben az esküvőben, az a menyasszonyi csokor egyszerűsége, már-már mondhatnám, sablonossága... Ennek a témának Kriszti kolléganőm ugyan a szakértője, mégis kreatív szemmel én magam úgy látom, hogy a részletgazdagság kimaradt a csokor tervezésekor, én mindenképpen egy dúsabb, tömöttebb csokrot tudnék elképzelni a teljes koncepcióhoz.

Nagyon helyesek ugyanakkor a székek hátulján található élővirágos díszítések. Ne féljetek ilyesmire ajánlatot kérni tőlünk, hiszen ez nem feltétlenül jelent drága megoldást: például borostyánindát használva nagyon szép székdekorációt készíthetünk egy természetes hangulatú esküvőhöz - és amennyiben a székek magukban is mutatósak, még a székszoknyákra sem feltétlen van szükség.

Úgy gondolom, hogy ez a szép esküvői montázs is kiváló példája annak, hogy miként lehet ötletet meríteni egy grandiózus, igazán romantikus, már-már díszletszerű esküvői dekorációból úgy, hogy az eredmény ne legyen sok: figyeljük meg külön külön az apró részleteket, tiszítítsuk meg fejben a látványt, és így a megmaradt elemeket magunk elé képzelve próbáljuk átgondolni, mi az, ami passzol hozzánk, amit esetleg tovább ötletelve magunk is felhasználhatunk saját esküvőnk díszítésében.

Gondolatra fel! :)

Forrás: Aaron Delesie

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: fehér esküvői dekoráció esküvő design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása