Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Tudomány ihlette esküvő

2010.04.15. 11:30 :: scs

Már jóideje, hogy ennyire tetszett volna egy esküvői dekoráció, mint ez a mai. Na de kezdjük is az elején. Az esküvőnek két fő motívuma van. Az egyik a természet, a másik pedig a tudomány, azon belül is egy kis kémia - hú de nem szerettem gimnáziumban. Ennek a kettőnek az egyvelegéhez adtak egy kis lilát és zöldet, és már is kész egy teljesen egyedi esküvői koncenpció.

Igazán különleges megoldásokat alkalmaztak ennél az esküvőnél. Ha megnézitek a montázst egyik eleme sem hétköznapi. Elsőként talán a boldogságkaput emelném ki. Már maga a vázszerkezet is nagyon egyedi és rajta a díszítés, a sok belógó - lebegő hatást keltő - hagymavirág nagyon, nagyon tetszik! :) Ha megnézitek az egyik koszorúslány kezében lévő sziromszóró kosárkát az is valami gyönyörű. Mohával van az oldala bedolgozva a tetejét pedig virágfejekkel szegélyezték. A madárfészket formáló gyűrűpárna is valami csodálatos.

Az egyik főmotívum - a tudomány - periódusos rendszer formájában köszön vissza. Asztalszámok helyett egy-egy elem található az asztal közepén. A jól megszokott ültetési rend helyett pedig kémcsövekben találják meg a vendégek a nevüket és az asztalukat. Az esküvői asztaldíszek pedig olyanok, mintha egyenesen egy másik bolygóról csöppentek volna ide. Különleges virágok, egy kicsit talán természetellenes megjelenéssel, de mindenesetre az összhatás valami fantasztikus!

Ha ki kellene emelnem emelnem pár dolgot ebből az esküvőből, ami igazán tetszett - az esküvői asztaldíszeken túl -,  akkor az első a boldogságkapu lenne, a második pedig a gyűrűpárna. A tortára is szánjatok egy kis időt, az sem hétköznapi!

Az teszi ezt az esküvőt igazán különlegessé, hogy a dekoráció a pár egyéniségét tükrözi. Az a tapasztalatunk hogy kb. egy mélyinterjút kellene csinálnunk a párokkal - annyira nehezen nyílnak meg -, hogy megismerhessük őket igazán, hogy vissza lehessen adni a megjelenésben is őket, és ez az ami megkülönböztet a hétköznapitól, nem pedig a menyasszonyi csokor vagy az asztaldíszek mérete.

Forrás: Amorology

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: zöld színek torta lila esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása