Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Menyasszonyi torta másképp - egy konkrét példa

2010.11.04. 14:00 :: ...gabka...

A reggeli írásomhoz kapcsolódóan szeretnék megmutatni egy olyan példát, amely nagy kedvencem (és sok szempontból nincs hozzá fogható az eddigi pályafutásom alatt).

Annának és Barnának terveztem annak idején egy igazán egyedi és mókás párt a meghívójuk fedőlapjára. Részletesen meséltem az alkotás folyatamáról és megmutattam a teljes meghívót ebben a posztban.

Annáék annyira megszerették ezt a két kis figurát, hogy eldöntötték, hogy megpróbálják elkészíttetni a tortájuk tetejére a hagyományos marcipán menyasszony-vőlegény helyett. Sajnos a grafika jellegéből adódóan nem lehetett teljesen megoldani az ügyet: a repkedő pillangók elmaradtak, de abszolút felismerhető és kedves lett a végeredmény:

Talán jobban megmaradt volna a szürreális hatás, ha a figuráknak a szeme ugyanolyan "üres" marad, mint a meghívón, lehet, a cukrász ezt már nem merte megkockáztatni... :) A menyasszonyt biztosan nem szőkére formáztam volna, mert ez egyrészt meglehetősen távol áll a valóságtól, másrészt a grafika hangulatához is kevésbé illik. :) Ugyanakkor azt gondolom, ez a marcipánfigura így is óriási lépés a szokásos tortadíszekhez képest.

Hát így lehet egy jól sikerült rajzból akár esküvői tortadísz is... :)

Szólj hozzá!

Címkék: torta esküvői meghívó esküvő design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása