Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Vendégkönyv helyett - ujjlenyomatos fa plakát

2011.05.13. 08:18 :: ...gabka...

Talán emlékeztek még egy nem olyan régi bejegyzésre, amely nagyon népszerű lett olvasóink körében: amelyben egy fát ábrázoló képet mutattunk be, melyet a vendégek egészítenek ki ujjlenyomataikkal, így mindenki hozzájárul az alkotás folyamatához, a pár pedig a végén egy színes, vidám, életre szóló emlékkel lesz gazdagabb, mely méltó dísze lehet a lakásuknak is.

Mivel nagyon sokan érdeklődtök, hogy milyen fa motívumok érhetők el nálunk, illetve hogyan lehet tőlünk megrendelni egy ilyen képet, ezért arra gondoltam, felteszem az elérhető fa motívumokat egy montázsban:

Ezeket az alapokat ki lehet egészíteni színekkel, kerettel, enyhe háttérrel, feliratokkal, így teljes mértékben az adott esküvő hangulatára szabható a látvány.

A nagy érdeklődésre való tekintettel fontolgatok egy kézi rajzolású fát is a kollekcióba, fekete tussal, az előző írásban mutatott kép stílusában - de ezt időbeosztástól függően tudom beütemezni, biztosat nem ígérhetek az elkövetkező pár hétre. :)

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, további kérdésekkel keressetek bátran!

Szólj hozzá!

Címkék: vendégkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr382899977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása