Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Hajdíszek esküvőre

2010.09.04. 07:15 :: ...gabka...

Rendszeres olvasóink tudhatják, hogy gyakran bűvölnek el engem holmi csillogó csodák... :) Rendíthetetlenül hiszek a kiegészítők szerepében, úgy gondolom, egy jól megválasztott ékszer, dísz elviheti a hátán a komplett öltözéket.

Nincs ez másképp az esküvőn sem. Szerencsére már elérhetőek az egyszerűbb fazonú menyasszonyi ruhák is, így aki nem vágyik arra, hogy királylánynak öltözzön, és hatalmas abroncsot öltsön magára, az is megtalálhatja a stílusához legjobban passzoló viseletet.

Néhány példa a régi bejegyzéseinkből:

Empire szabással

Gazdagon díszített menyasszonyi ruhák 

Tavaszi kollekció

Letisztult menyasszonyi ruhák

Kivágott fazonok nyárra

Szerintem ezek a letisztult szabású, merevítésektől mentes, lány esésű ruhák kifejezetten vonzzák a hajdíszeket maguk mellé.

Íme néhány gyönyörű példa, mit tehetünk a hajunkba a nagy napon:

Akár ékszerhatású hajdíszt választunk, akár egy vintage stílusú tollas csodát, a többi kiegészítővel bánjunk csínján! Minél nagyobb és hangsúlyosabb az, amit a hajunkba tűztünk, annál kevesebb legyen rajtunk az egyéb ékszer (akár semmi több)!

Forrás: Untamed Patels

Szólj hozzá!

Címkék: ruha ékszer

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása