Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Egy fotózás díszletei

2011.04.28. 11:50 :: scs

A múlt hét végén a Hajógyári-szigeten készültünk egy fotózásra. Mindenféle aprósággal dobtunk fel egy amúgy is csodálatos helyszínt, íme pár kép a munkálatokról.

Egy gyönyörű habosan virágzó fa alatt volt a helyszín - ami talán magában is megállta volna helyét -, de hogy a modell egyéniségét visszaadja a háttér a virágokat kiegészítettük kristályokkal, gyöngyfüzérekkel.

Még egy antik keretet is fellógattunk a fára, de ezt sajnos fotótechnikai és egyéb okok miatt félre kellett tennünk, pedig az eredeti terv szerint a modellt ezen keresztül fotózták volna.

Hogy mire is készültünk pontosan, azt elárulni nem szeretném egyelőre, de attól még találgatni lehet! :)

Szólj hozzá!

Címkék: média esküvő design munkáink

Kriszti újra az MTV műsorán

2011.04.28. 07:07 :: scs

A most keddi rövid kis beszélgetésnek a pénteki királyi esküvő volt az apropója, de mivel egy igazi PR-os rejtőzik Krisztiben, így inkább rólunk szólt a kisfilm, mint Vilmosról vagy Kateről.

Ha nem szeretnétek végignézni az egész Nappali műsorát, akkor ugorjatok 19. perchez, ugyanis akkor jön Kriszti!

 

 

Forrás: MTV videótár

Szólj hozzá!

Címkék: média video esküvő design

Magyaros esküvői meghívó kínai motívummal

2011.04.27. 08:00 :: ...gabka...

Ellentmondásosnak tűnik a cím? :) 

Ma bemutatok Nektek egy nem mindennapi grafikai tervet, ráadásul a választott színpár is feladja a leckét: megint lila és zöld a két árnyalat, amelyek, hacsak a lila nem nagyon pasztell, nem feltétlen a legkönnyebben idomulnak egymáshoz. Épp a múlt héten mutattam be egy térképes meghívót, amelyben szintén ez a két árnyalat dominált.

Boriék ráadásként megfejelték a kérésüket azzal, hogy el tudnának képzelni egy magyaros motívumokkal teli meghívót, amibe belecsempészünk egy távol-keleti jelet is... Hmmm... Izgalmasnak tűnt a feladat, de nem mondom, hogy nem éreztem benne a kihívást. :)

Következzen az eredmény, bal oldalt a borító, jobb oldalt pedig az egyik belső oldal:

Gyöngyházfényű papírra készült a nyomtatás, és nagyon finom volt az összhatás ebben az álló, hosszúkás formátumban.

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld lila esküvői meghívó munkáink

Ahogy a mágusok esküsznek

2011.04.21. 07:00 :: scs

A minap néztem a Harry Potter legújabb részét - legalábbis annak is csak egy részét, mert elaludtam rajta..:) -, és szakbarbarizmus ida vagy oda, nem tudom nem megemlíteni az esküvői jelenetet.

Az esküvői jelenet egy sátorban zajlik, a meghatározó színek a fekete és a lila. Előbbi a menyasszony ruháján is megjelenik, a motívum szárnyként öleli át az ifjú arát, azt pedig jól egészíti ki a dekorációban lévő szintén fekete minta.

A fekete székek és a lila abroszok, mind-mind a - szó szerint - varázslatos hanulathoz járulnak hozzá, amit persze a ronda, gonosz mágusok félbeszakítanak, na de nem akarom lelőni a poént, tessék megnézni a filmet, ha nem másért, de az esküvő jelenetért érdemes!

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő design

Egy csepp nyárias romantika

2011.04.20. 09:33 :: scs

Nem is esküvő, hanem egy workshop képeiből készítettem el ezt a montázst. Már a fotózás is amolyan nyári hangulatot ad a képeknek a színeivel, illetve a világossággal. A menyasszonyi csokrok ennek a jegyében kicsit kuszák, mintha csak a réten sétálva dobálták volna őket össze.

Régies, kopottas hangulattal pedig az ágyrugókból és csipkével bekötött képtartó, a tüll, illetve az ékszerek egészítik ki a fotósorozatatot.

Forrás: Jose Villa

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői helyszín menyasszonyi csokor

Magyar-olasz vegyes házasság, avagy szerelem határok nélkül

2011.04.19. 08:20 :: ...gabka...

Az elmúlt hetekben rengeteg meghívó terven dolgoztunk, és elfogultság nélkül állíthatom, hogy az egyik legbájosabb és legegyedibb terv az, amit most megmutatok, melyet Eszter és Stefano esküvői meghívójának borítójára terveztünk meg.

A színvilággal kapcsolatos kérés a zöld és a lila volt, ami elsőre nem egy mindennapi párosítás, és okozott is némi fejtörést, hogyan oldjuk meg, hogy ne legyen sok(k).

Amióta elkészült Magdinak a világtérképes, pitypangos esküvői meghívója, azóta meglehetősen megnőtt a hasonló jellegű kéréseknek a száma, azaz a térképek megjelenítésének igénye. Ha a pár egyik tagja külföldi, akkor mindenképpen jópofa ötlet és számtalan kiaknázatlan ötletet rejt még magában a dolog: rengeteget lehet használni a térkép motívumot anélkül, hogy önmagunkat ismételnénk.

Eszterék meghívója is egészen különleges lett:

Hogy tetszik? :)

Ha nem lenne a pici képen egyértelmű, a gólya is megérkezett már olasz földre, sőt, két picit is vitt már ennek a családnak, úgyhogy épp itt az ideje, hogy a szülők hivatalosan is összekössék az életüket, amihez mi innen is nagyon sok boldogságot kívánunk! :) 

Szólj hozzá!

Címkék: zöld lila esküvői meghívó munkáink

Egy romantikus esküvői meghívó

2011.04.18. 10:30 :: ...gabka...

Kedves Olvasók, köszönjük a türelmeteket, sajnos (vagy hála istennek) múlt héten a mi időnk a rengeteg munka és előkészület jegyében telt, emiatt hanyagoltunk némileg Titeket, de most újra visszatérünk és igyekszünk hozni a tőlünk megszokott bejegyzés-mennyiséget. :)

Kezdem a hetet egy romantikus, finom, nőies esküvői meghívóval, bézs, rószaszín, fehér színvilágban, virág és lepke motívumokkal:

A meghívó érdekessége, hogy két nyelven készül el - magyarul és oroszul. Sosem gondoltam volna, hogy épp az esküvői meghívók tervezése során tudom majd hasznosítani a 9 évnyi orosz tanulást, ami a hátam mögött áll - de roppant nagy előny a tördelés során, ha az ember érti is a szöveget, amivel épp foglalkozik. :)

Napsütéses hetet kívánok Mindenkinek!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink esküvői meghívó munkáink

Kis bohóka

2011.04.13. 10:40 :: scs

Dobjuk fel a mai napot kis hipis bohókával. :) Nekem legalábbis ez két jelző jutott eszembe a videó láttán.

Nektek?

Forrás: vimeo

 

Szólj hozzá!

Címkék: video

Esküvői meghívó fa motívummal

2011.04.12. 09:00 :: ...gabka...

A közelmúltban már volt egy fás esküvői meghívónk, azonban az a narancsos-meleg hangulatú terv és a mai grafika köszönőviszonyban sincs egymással. Ezért szeretem a munkám, mert mindegyik megbízás más és más, lehet alkotni, szabadon ereszteni a fantáziánkat, így születnek egyéni dolgok.

A ma bemutatott meghívó alapszíne a barna-drapp-natúr világ, ehhez a menyasszony kérésére egy csipet pinket és zöldet adagoltunk, a cél az volt, hogy megmaradjunk a természetes összhatásnál.

Döntsétek el Ti magatok, hogy sikerült-e? :)

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: zöld pink esküvői meghívó munkáink

Tavaszi hangulatú esküvői meghívó - virágzó faágakkal

2011.04.08. 08:30 :: ...gabka...

Andival és Csabával még tavaly év végén találkoztunk, és már akkor pontosan tudták, mit szeretnének, és ez a hónapok során sem változott. Mandulavirág motívumokat kértek esküvői meghívójukra, színvilágban pedig a lila-rózsaszín lett a választott irány.

Szerettem volna kicsit eltérni a sablonos megoldásoktól, ezért próbáltam játszani a felületekkel, és nemcsak világos alapra helyezni a színes faágakat, hanem színes alapon fehér színű motívumokat is használtam inverzként, ezzel is feldobva a grafikát. (Ez a hatás legjobban a szöveges oldalakon érvényesül.)

Lássuk a végeredményt:

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: pink lila esküvői meghívó munkáink

Színes, tündéri esküvői meghívó

2011.04.07. 08:30 :: ...gabka...

Egyszerűen nem tudtam, milyen címet adjak a mai cikknek, a cuki jelzőt mégsem akartam használni, mert nem feltétlenül mindenki pozitív dolgokra asszociál, ha meghallja... Tegnap, mikor elkészítettem a látványtervet, repesett a szívem, annyira helyesnek tartottam az eredményt - ezért, bár Nóra és Ádám még nem reagáltak rá, meg kellett, hogy mutassam ma reggel Nektek is! :)

A meghívó tulajdonképpen két meglévő koncepció ötvözéséből született: Zsófi és Balázs naptáros meghívója lett az alapszerkezet, és egy tavalyi bordó vonalas grafika adta a stílushoz az irányt.

A tavalyi grafikától eltérően, szürke korvonalakkal dolgoztam és véletlenszerűen színeztem ki az egyes formákat, így lett az eredmény bájosan kusza (vagy kuszán bájos?).

El vagyok varázsolva ettől a látványtól, nézzétek el nekem az elfogultságot, már csak azért szorítok, hogy Nóráék is hasonlóan lelkesedjenek érte! :)

A napocska, amely kijelöli az esküvő napját, külön kedvencem, és egyben jó végszó is, hogy lezárjam érzelemdús írásomat: mindenkinek gyönyörű, napsütéses csütörtököt kívánok! :)

Forrás: Wedding Design

1 komment

Címkék: színek esküvői meghívó munkáink

Narancs esküvői meghívó fa motívummal, rusztikus háttérrel

2011.04.06. 08:30 :: ...gabka...

A címben igazából mindent le is írtam, amit erről a meghívóról lényeges elmondani. :)

A legrégebbi olvasóinknak nem véletlenül ismerős a motívum, ugyanis egyszer, nagyon régen, már szerepelt az oldalon, akkor lila-fehér színvilágban. Ildi és Tamás beleszeretett ebbe a grafikába, de a színeket mindenképpen szerették volna melegebbre hangolni, aminek személy szerint nagyon örültem, mert hozzám sokkal közelebb áll ez az új verzió, mint az eredeti változat.

A tőlünk annyira kedvelt rusztikus háttér is előkerült ismét, ezzel is színesítettük kicsit az eredeti grafikát. Téglavörös, narancs, piros, sárgák, drapp, az új látvány mediterrán hatású, olyan, mintha nem is ugyanarról a designról lenne szó.

Hát ekkora különbséget jelent egy eltérő színvilág! :) Ha megtetszik valamelyik munkánk, bátran jelezzétek, ha más a színekkel kapcsolatos elképzelés, néha tényleg ég és föld ugyanaz a grafika más-más színekben elkészítve!

Ildikónak és Tamásnak innen is nagyon sok boldogságot kívánok közös életükhöz!

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: sárga piros narancs esküvői meghívó munkáink

Utazás a meghívóm körül

2011.04.05. 08:30 :: ...gabka...

Az utazás szeretete sok megbeszélésen felmerül közös hobbiként, visszatérő motívum lehetőségeként, így volt már bőröndös esküvői meghívónk, nemrég pedig egy földgömbös tervet is készítettem. Adós vagyok még egy igazi utazós meghívó bemutatásával, ahol egy jellegzetes isztambuli látvány került a borítóra.

Amit ma megmutatok, az mind közül a legkülönlegesebb, igazi földrészeken átívelő találkozást szimbolizál a grafika: a menyasszony, Magdi, erdélyi lány, míg vőlegénye, Roger Amerikában látta meg a napvilágot, így elmondható, hogy óceánon átívelő szerelem az övék. :)

Már az első alkalommal nagyon tetszett az ötlet, hogy valósítsuk meg a meghívón is a fentieket: ábrázoljuk kétoldalt a földrészeket és mutassuk be szimbolikusan, honnan jöttek, hiszen az, hogy egyáltalán megismerhették egymást, már önmagában is egy kis csoda... Mennyi esély van arra, hogy egy európai lány és egy amerikai fiú épp egymásban találja meg élete párját?

Oltárhajtásos formátumban gondolkodtunk, amikor a meghívó közepénél záródik a két oldalsó fél, így a belső oldal közepére kerülhet a szöveg, a két szélső "fülre" pedig a grafikai részek.

A legnagyobb "ívet" azt hiszem, ezzel a meghívóval írtam le a pályafutásom során, hiszen a kezdeti látványterv és a végleges grafika olyan, mint ég és föld. :)

Innen indítottunk:

Majd áttértünk egy sokkal különlegesebb, grafikusabb vonalra, amikor a földrészek motívumokból rajzolódnak ki, sokkal kevésbé konkrétak, de mégis felismerhetőek:

A születési helyeket egy-egy pitypang jelöli, a találkozás szimbolikáját pedig a szélben szálló kis növények jelképezik, amelyek az óceán felett találkoznak. 

Megmutatok néhány részletet is közelebbről a fenti két meghívóból:

Nem volt egyszerű a fentieket összehozni, de szerettem rajta dolgozni és a végeredménnyel nemcsak én, hanem a pár is elégedett - ennél pedig nincs is fontosabb. :)

Forrás: Wedding Design

3 komment

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Gombok mindenhol

2011.04.04. 09:00 :: ...gabka...

Ma egy nagyon különleges dekorációs ötletet mutatok meg Nektek: gyakorlatilag gombokra épül a teljes díszítés, olyannyira, hogy még a csokrok is gombokból készültek:

A visszafogott pasztellszíneknek köszönhetően a hatás elegáns és finom, nem megy el bohókás irányba.

Hát nem gyönyörű és igazán egyedi?

Képeket innen válogattam és készítettem el saját montázsunkat.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design

Esküvői meghívó orchideával, kékben

2011.04.01. 09:00 :: ...gabka...

Minden megbízásnál több látványterv is készül - ezek közül nyilvánvalóan csak egy lehet a befutó... Vannak azonban olyan pillanatok, amikor nehéz dönteni, hiszen több terv is nagyon jól sikerül - ilyenkor bajban van a pár, és én is, mert előre sajnálom a talonban maradó verziókat.

A mai grafika is egy ilyen minta, amiért vérzett a szívem, mikor kiderült, mégsem ő a nyerő. Ez sem egy tipikus (ha létezik egyáltalán ilyen kategória) wedding designos esküvői meghívó a maga letisztult egyszerűségében, türkiz színvilágában. Ezért gondoltam arra, hogy egy alkalomra mégis kiengedem a reflektorfénybe és megmutatom Nektek is, hátha valaki beleszeret, és mégsem kell örökre a winchesterem mélyén töltenie jobb sorsra érdemes pillanatait. :)

A roppant költői sorok után következzen a látványterv:

Forrás: Wedding Design

Szólj hozzá!

Címkék: kék esküvői meghívó munkáink

süti beállítások módosítása