Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Őszi esküvők

2010.08.30. 11:34 :: ...gabka...

Kedves Olvasók, nem akarok senkit elszomorítani, de holnapután már szeptembert írunk, és ezzel lassan beköszönt az ősz... Nehéz elhinni, hogy máris elrepült a nyár, de örülünk, mert előttünk áll még egy remélhetőleg napos-szép szeptember és október! :)

Én a magam részéről inkább a tavaszi-őszi esküvők híve vagyok, a nyári negyven fok kilóg a saját komfortzónámból, még vendégként is nehéz elviselni a hőséget, és akkor még nem beszéltem a vőlegények három részes öltönyéről, vagy a menyasszonyok abroncsos szoknyájáról...

Ha már ősz, akkor érdemes kihasználni a természet gyönyörű színeit, és esküvőnk hangulatát kicsit ehhez igazítani! Aki a természetes stílust kedveli, annak kifejezetten ajánlom az őszies hangulatú esküvőt, narancs-barna-bordó árnyalatokban. Aki a klasszikusan elegáns megoldások híve és az előző krém bejegyzésem szerelmese, az ne olvasson tovább! :)

Őszi motívumok, elemek, amelyek végigkísérhetik az egész esküvőt a meghívótól kezdve a teljes dekoráción át: alma, szőlő és bor (itt a szüreti időszak), faágak, falevelek, bogyók, termések, natúr anyagok, narancs lampionok.

Végül egy kis kedvcsináló, egy csodálatos fotó, amit az imént találtam, és egészen elvarázsolt, olyan, mint egy filmdíszlet, mint egy jelenet a Gyűrűk urából, ilyen lehet Galadriel erdeje ősszel...

Forrás: Flickr

Mutatok egy egyszerű ötletet őszi esküvői meghívóra, minimál designnal, narancs és barna színekben:

 

Ez pedig egy egyszerű ötlet egy hagyományos mécsestartó feldíszítésére, bár el tudnám képzelni rafiával átkötve a drótok helyett:

Rengeteg egyéb ötletet lehet találni az internetet böngészve, szerettem volna egy szép tortát is megmutatni, ami falevelekkel van díszítve, de nekem mindegyik sok volt kicsit. :)

Kedvencem a saját munkáink közül ebben a témában ez az esküvő volt, külön felhívnám a figyelmet a szalagon belógatott bogyókra, szerintem ezek nagyon helyesek voltak!

Egyéb saját munkáink, amelyek a témába vágnak:

- Narancs-barna meghívó rusztikus stílusban, növény motívumokkal

- Kálából készült menyasszonyi csokor

- Egy őszi színekben pompázó, elegánsabb dekor orchideával

- Barna esküvői meghívó szőlő motívumokkal

- Barna esküvői meghívó terve, szőlővel

- Melinda és Isti borvacsorája (külön figyelmet érdemelnek a dugókba állított ültetők!)

- Tesóm menyasszonyi csokra

- Fatörzsek használata az esküvői dekorációban

 

Végül néhány olyan meghívó, amelyek hangulata szerintem passzol, a színek minimális variálásával már elérhető lenne az őszies hatás:

- Növénymotívumos esküvői meghívó természetes színekben (narancs színt tudnék elképzelni bele, és barnás színvilág felé vinném el a zöldek helyett)

- Esküvői meghívó fényképpel és növénymotívumokkal (a meghívó hátoldala lila szín helyett naranccsal szerintem tökéletes őszi meghívó lehetne)

- Nyitható narancs színű meghívó (egy kevés barnával egészíteném ki)

Szólj hozzá!

Címkék: ősz barna narancs bordó esküvői meghívó esküvői dekoráció esküvő design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása