Kik vagyunk?

Ha szeretnél többet megtudni a blog íróiról és munkáikról
Kérjük írjemail-t, vagy látogass el honlapunkra:
www.weddingdesign.hu
Egyéniségedre szabott esküvő design

Wedding Design Blog - esküvő stílusosan

Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket!

Online esküvői meghívók katalógus

esküvői meghívók

Közösségi oldalak

Utolsó kommentek

  • ...gabka...: @BubuMaczkó: Színben tök jó ötlet, a virágminták meg jelképeznék továbbra is, hogy ő a lány. :) Kö... (2011.10.04. 16:03) Téli esküvői meghívó
  • R Dóra: Sziasztok, Nagyon jó volt Veletek dolgozni, a lelkesedéseteknek, biztatásotoknak óriási szerepe vo... (2011.07.28. 16:03) Csupa szív!
  • scs: @V&L: valóban hasonlít egy picit a fenyőre, de ez az asparagus egyik fajtája. Talán fenyő heje... (2011.06.09. 08:30) Örökzöld
  • V&L: Jól látom, hogy a csokorban fenyő is van? Valami hasonló érdekes megoldást keresek, ugyanis a vőle... (2011.06.08. 10:24) Örökzöld
  • scs: @judit4: a google-t tudom javasolni magyar szalnok esetén, nem szeretnénk senkit sem kiemelni (2011.05.26. 10:20) Álomkollekció menyasszonyi ruhákból
  • Utolsó 20

Partnereink

Akarom! Most!

2010.02.14. 09:45 :: ...gabka...

Mit is mondhatnék még? Kell! :)

Forrás: monique leon

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer hajdísz

Egyedi ültetőkártya újra

2010.02.13. 19:05 :: ...gabka...

Nagyon szerettétek azt a pillangós ültetőkártyát, amit régebben mutattam Nektek, illetve amit az Esküvő Kiállításra narancsban készítettünk el, ezért most ennek szellemében mutatok egy újabbat:

Hát nem szupercuki? :)

Forrás: internet

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: ültetőkártya

Kis bordó elegancia

2010.02.12. 10:53 :: scs

A menyasszonyi csokor tetszett meg nagyon ebben a bordó esküvőben, az nagyon szép, kizárólag bordó rózsákból készült, egy két kavics a rózsafejek közepén. Ám amikor megláttam a koszorúslányok csokrát?!?!?! Nem is értem, hogy sikerült az egyszerű szépséget így elronta pár kupac rezgővel (rezgő a legolcsóbb tömítőanyag)!

Forrás: vimeo

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: video bordó esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz

Esküvői meghívók - a tavalyi szezon kedvencei 1.

2010.02.11. 10:19 :: ...gabka...

Talán észrevettétek, hogy az utóbbi időben picit megszaporodtak az esküvői meghívókkal kapcsolatos bejegyzések - ennek oka, hogy az egyéb kötelezettségeim mellett megpróbálok ismét több időt szánni a blogra és Rátok.

Aki tavasz-nyár környékére tervezi az esküvőjét, annak a meghívó elkészítése abszolút aktuális kérdés lehet ebben az időszakban, így remélem, szívesen olvassátok és hasznosnak tartjátok soraimat.

Mi egyedi meghívót akár 1-2 hét alatt is el tudunk készíteni nyomtatással együtt, így egy május eleji esküvőre bőven időben vagytok, ha még csak most gondolkodtok, hogy hozzánk fordulnátok ebben a kérdésben. (A meghívókat szerintem kb. másfél-két hónappal az esküvő előtt illik átadni.)

Szeretnék egy új bejegyzés-sorozatot indítani a mai cikkel, amely azokat a számomra nagyon kedves megbízásokat mutatja be Nektek, amelyeket ezidáig még nem láthattatok a blogon.

Az első meghívó, amit közzéteszek, egy nagyon helyes pár számára készült. Azért is írhatom le, hogy helyesek, mert mindketten megtiszteltek minket személyesen az irodánkban a megbeszélések során, ami tapasztalataink szerint viszonylag ritka dolog, általában a menyasszonyok egyedül jönnek. :)

Judit és Ádám eljöttek hozzánk, rengeteget mosolyogtak, természetesek voltak és barátságosak, így nem volt kérdés, hogy a meghívót is a személyiségükhöz igazítva, hasonló hangulatban készítjük el. Az ő ötletük volt a filmszalag, mint grafikai elem használata, és ebben saját fotóikat szerették volna viszontlátni, de nem akarták ezt direkt formában, így született meg ez a rajzos hatású eredmény, amellyel nagyon elégedettek voltak (és én is). :)

Innen is kívánok nekik sok boldogságot közös életükhöz!

A meghívó érdekessége még az, hogy a háttérben látható gyűrt hatású textúra teljes mértékben grafika, így akár egy sima fényes papíron is nagyon különlegesen mutat.

A hagyományos papír választása a legkezdvezőbb árú megoldás, amit javasolni tudunk, és számtalan grafikai ötlettel dobhatjuk fel a meghívót, így alacsonyan tarthatjuk a végső árat. (Egy paraméter változtatása az ajánlatban már jelentős különbségeket eredményezhet az egységárakban, így szinte minden esetben tudjuk módosítani az árainkat igény esetén. Pl. kreatív papír helyett hagyományos papír.)

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Fejdíszt a menyasszonynak! - twigs & honey 2010 tavasz

2010.02.11. 10:00 :: scs

Készítettem egy összeállítást a twigs & honey 2010-es tavaszi menyasszonyi fejdísz kollekciójából. A témához még mindig inkompetens... szóval jó nézegetést, kommentben tessék elemezni!

GABKA: Tyűűű, nekem nagyon tetszik, különösen a nagy virágok (2. sor utolsó és 3. sor első). Szerintem ügyes kezű menyasszonyok ilyesmiket maguk is elkészíthetnek! Alkotásra fel! :)

Forrás: twigs & honey

Megosztás

2 komment

Címkék: hajdísz esküvő design

Egyedi esküvői meghívók - avagy hogyan találjuk meg a tökéletesen hozzánk illő verziót?

2010.02.10. 11:49 :: ...gabka...

Ahogy azt már többször hangsúlyoztam a meghívóink kapcsán, nálunk nincsenek sablonok, nincsen katalógus, nincsenek fix árak, nincs minimum példányszám. Minden igényt meg tudunk valósítani és akár egy darab meghívót is lehet tőlünk rendelni (ezt azért senkinek nem javasolnám). :)

A meghívók árát rengeteg változó paraméter befolyásolja: a formátum, a méret, a választott papír minősége, a példányszám, a választott boríték típusa, a grafika összetettsége. Ezen információk birtokában tudunk személyre szabott árat számolni, amely eddigi pályafutásunk alatt még sosem ment 699 Ft fölé példányonként.

A személyes találkozásunk során megmutatjuk Nektek eddig elkészült munkáinkat, ez általában a tanácstalanabb párok fantáziáját is elindítja. A beszélgetés során megpróbáljuk feltérképezni, hogy mit szerettek, van-e valami különleges, rátok jellemző dolog, amit bele lehetne vinni a meghívó tervezésébe.

Nagyon fontos kérdés, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnétek. Aki klasszikus, elegáns esküvőről álmodik, annak például egy gyöngyházas papírra készült, hosszúkás, fekvő formátumú, írott betűtípussal szedett, arany szalaggal és gyönggyel díszített megoldást javaslok, azonban ha a pár természetes, barátságos, közvetlen hangulatú lagziban gondolkodik, akkor kiváló ötlet lehet egy natúr, barnás hangulatú, négyzet alakú meghívó.

(Egy tanács ehhez kapcsolódóan: amikor a szöveget írjátok, akkor is gondoljátok át újra, amiket együtt átbeszéltünk. Ha a barátságos, kedves hangulat mellett tettétek le a voksotokat, akkor a szövegezésben is ehhez kell idomulni. Furán fest egy natúr stílusú meghívóban egy elegáns, távolságtartó stílusban íródott szöveg. Ha erre is odafigyeltek, akkor biztosak lehettek abban, hogy az eredmény minden részletében harmonikus lesz.)

Ezeket a kérdéseket tisztázva el tudunk indulni a grafikai tervezéssel. Általában legalább 2-3 verziót készítünk elsőre, utána ezekből variálva, a kéréseiteknek megfelelően elkészül egy második kör, és az utolsó simításokat elvégezve már többnyire előttünk is a végleges meghívó a monitoron!

Az így készített személyre szabott, egyedi grafika, a kiválasztott papír és boríték, illetve egyéb díszítőelemek kombinációja garantálja, hogy a kész meghívó tökéletesen passzol majd hozzátok, és nincs belőle még egy ugyanolyan senki másnak.

Végezetül következzen egy montázs, amelyben azt szeretném megmutatni, hogy egy adott motívumot különböző színvilágokban használva, csupán grafikában variálva mennyire eltérő stílusokat kaphatunk eredményül (a különböző papírminőségekről és eltérő formátumokról nem is beszélve, amik mind-mind befolyásolják a meghívónk hangulatát):

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó munkáink

Bordó menyasszonyi csokor

2010.02.10. 11:45 :: scs

Kicsit megkésve, de indítsuk a mai napot is egyik csokrunkkal az Esküvő Kiállításról, méghozzá a bordó szettből. Enyhén meg lett vadítva a menyasszonyi csokor pár flitteres füzérrel, amolyan barokkos hangulatot adva a virágnak.

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: fekete barokk bordó menyasszonyi csokor munkáink esküvő kiállítás 2010

Pink és narancs - az Esküvő kiállítás legvidámabb témája

2010.02.09. 15:40 :: ...gabka...

Megmondom őszintén, nem voltunk könnyű helyzetben, amikor a lehetséges színvilágok kiválasztására ültünk össze, amivel bemutatkozunk majd a kiállításon. Legyen egyedi és különleges, hiszen sablonokkal nem akartunk megjelenni, szeressük mi is és adjon rengeteg ötletet a kilátogató pároknak is, ugyanakkor azért legyen általánosan kedvelhető és könnyen variálható. Mindenképp szerettünk volna a fehér asztal mellé egy vadabb, meghökkentőbb színösszeállítást is: ez lett a pink és narancs.

Erről a kombinációról írtam már régebben egy hosszabb bejegyzést, és készítettem hozzá egy színgazdag montázst is, ugyanakkor most picit tartottam attól, hogy mi lesz, ha az emberek túl merésznek fogják gondolni a látványt. A végeredmény azonban minket igazolt, egy nagyon kedves, vidám, itt-ott bohókás, fiatalos, nyárias hangulatú dekoráció kerekedett.

Lássuk részleteiben is a képet:

Az asztalt narancs-barack színekben játszó organzával borítottuk. Pink szalvétákat fektettünk a tányérokba, melyekre a téma "legvadabb" elemét helyeztük: a madaras ültetőt. (Ezt narancs kartonból, pink dekorkavicsból és pink tollakból készítettük el.) Az ültetőhöz hasonlóan készült asztalszám is, nagyobb méretben. A számot és a neveket fehér lakkfilccel írtuk a kartonra. Az üvegpoharak széleire narancs papírlepkéket ültettünk, ezek önmagukban is dekorálnak, illetve szintén betölthetik az ültetőkártya vagy köszönőkártya funkcióját is. Az utolsó kártya az asztalon pedig kivágásos technikával készült, egy négyzet alakú hajtott kartonból egy aranyhal formát vágtunk ki.

Az asztal közepére helyeztük el a menyasszonyi csokrot: mély rózsaszín-pink rózsákból, narancs-barack orchidea-fejekből készült, a kilógó ginestra ágak és egy hosszan lelógó pink szalag tették lazává és fiatalossá a kombinációt (természetesen a vidám színeken túl).

Az asztaldekoráció leglátványosabb, már-már térdekorálásba hajló eleme pedig a vázák voltak. Pink plüss vázákba helyeztünk törtfehér fűzfa ágakat, melyre narancs orchideafejeket rögzítettük. Ezek messziről úgy festettek, mint lepkék az ágakon, ezzel rímeltek a poharakra helyezett papírdekorra. Ginestra ágakat helyeztünk még a vázákba, hogy megteremtsük a harmóniát a csokor és az asztaldekor között.

A fent bemutatott téma természetesen elkészíthető bármilyen másik színben is, illetve, akinek tetszik a pink és narancs, de finomabban képzelné el annak megjelenítését, annak javaslom, képzeljen el fehér abroszon hófehér tányérokat, fehér vázákat, bennük az említett ágas dekoráció, és a színes lepkék a poharakon. Az így kapott eredmény szerintem még a konzervatívabb rokonok tetszését is megnyeri.

Végezetül szánnék egy bekezdést a montázsban látható, de nem az asztalon elhelyezett pink-narancs ültetőkre. Itt a színkombinációt grafikával oldottuk meg: pink és narancs háttér előtt fehér vonalak és virágok váltakoznak. Ezzel a motívummal készítettünk menükártyát, meghívót is, valamit ennek inverzét is bemutattuk: amikor fehér háttér előtt a vonalak és a virágok színesek.

Mivel mi nem sablonokból dolgozunk, bármilyen színbeli és formátumbeli eltérést meg tudunk oldani. Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran!

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői meghívó köszönetajándék ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvői asztaldísz munkáink esküvő kiállítás 2010

Pink narancs menyasszonyi csokor

2010.02.09. 10:57 :: scs

Egy kis előzetes a délutáni bejegyzésből, az Esküvő Kiállításon bemutatott narancs pink szettből, abból is a menyasszonyi csokor.

Forrás: Wedding Design

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: pink narancs menyasszonyi csokor munkáink esküvő kiállítás 2010

A fehér asztal - Esküvő Kiállítás 2010

2010.02.08. 11:01 :: ...gabka...

A legtöbb érzelmet kiváltó stílus, amivel megjelentünk az idei Esküvő Kiállításon, az a fehér asztal volt. Bevallhatom, hogy elértük ezzel a szettel a célunkat, ugyanis majdnem mindenki, aki elment a standunk előtt, tett valamilyen megjegyzést - jót és rosszat egyaránt -, vagy meg is állt megcsodálni ezt az esküvői dekorációt, illetve a szetthez tartozó meghívókat és egyéb papír alapú kiegészítőket.

Ami igencsak felkeltette a kiállításra kilátogatók figyelmét, az a fehér tollak használata volt, amire talán mondhatjuk, hogy öncélú romantika, hiszen funkcióját az asztal ezzel el is vesztette, ám rendkívül különleges hangulatot sikerült vele elérnünk. Az asztalt teljes felületében burkoltunk a tollboákkal, és legnagyobb meglepetésünkre sokan azt gondolták, hogy ezen képzeljük el az esküvői vacsora elfogyasztását. Szeretnénk ezúton is hangsúlyozni, hogy ezt az asztalt is, ahogyan az összes többi kiállított témánkat, a kiállításra készítettük specifikusan, minden kicsit több volt, mint a valóságban lehetne egy igazi esküvő keretein belül. A kiállításon azonban igyekeztünk a stand adta kereteket teljes mértékben kihasználni és a kreativitásunkat minél jobban megmutatni - ennek a törekvésnek volt rész a tollas asztal is. És természetesen a Wedding Design csapata sem fogyasztaná el szívesen a marhapörköltjét erről az asztalról egy lagziban, de látványos és alkalmazható dekorációja lehet bármelyik asztalnak, ha a tollakat csak középre, az asztaldíszek alá helyezzük el, vagy üveglappal fedjük le a boákat. Remélem, ezzel a kétkedők félreértéseit is sikerült eloszlatnunk. :)

Osztatlan sikernek örvendett ugyanakkor az az asztal feletti térdekoráció, a belógatott kristály mécsestartó, illetve a körülötte véletlenszerűen elhelyezett apró kristályok, amelyek nagyon jól egészítették ki ezt az esküvői dekorációt.

Menyasszonyi csokor több is volt az asztalon, egy ekrü rózsákból álló és fehér tollakkal kiegészített, illetve egy igazán különleges alapra készített csokor (kagylóhéjból és fehér tollakból készült a keret), amelyet egy szál orchidea díszített. Kiegészítő elemként pedig egy ezüst kagylóhéj - amit régebbi olvasóink talán felismertek a Görög Zitás fotózásról -, amelyet szintén orchideafejekkel díszítettünk.

Az asztalon egy kiemelkedő esküvői asztaldísz volt csupán, három jácint - illata belengte az egész standunkat -, amelyet egy hatalmas kehelyben helyeztünk el.

 Az asztal és a dekoráció elegáns, klasszikus, romantikus hangulatát a papír alapú kiegészítőkkel is igyekeztünk fokozni. Előzetesen, amikor ennek a koncepciónak a kidolgozásánál jártunk, megegyeztünk abban, hogy a fehér lesz az uralkodó szín, és emellett kísérőként jelentkezik majd az arany, illetve az ezüst. Ezt szem előtt tartva mutattunk be három meghívó, ültető- és menükártya, asztalszám családot.

Az első esetben a gyöngyházas papír mellé választottunk egy szép, arany motívumokkal díszített pauszt, majd ragasztás után arany szalaggal és fehér gyönggyel dekoráltuk a mintákat.

A második bemutatott kollekció arany csillogású gyöngyházas papír mellé fehér mintás pauszt kapott. Itt is használtunk szalagot, azonban nem kötöttük át teljesen a kártyákat, csupán középre ragasztottunk be a fehér szalagból, és a szalag két végére fehér csillogó gyöngyből egy-egy félgömb formát ragasztottunk.

A harmadik kiállított mintánk szintén gyöngyházas papírra készült (ennek exkluzivitása illett csupán szerintünk ehhez a témához), itt azonban az arany motívumok nyomtatással készültek, egyéb díszítőelemet nem használtunk.

Végezetül pedig a fent említett kagylós csokorhoz passzoló, egyedi ültető ötletet is megmutattunk: ezüst akrilfilccel írtuk a neveket a kagylókra, és ezt helyeztük be a hajtott textilszalvéták ölelésébe.

Forrás: Wedding Design

Megosztás

2 komment

Címkék: fehér színek esküvői meghívó esküvői dekoráció ültetőkártya menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz munkáink esküvő kiállítás 2010

Pink és lila esküvő

2010.02.08. 09:47 :: scs

Indítsuk a hetet egy elegáns esküvővel, amelynek a meghatározó színei a pink és a lila. Ha megnézitek a koszorúslányok csokrait, akkor láthatjátok igazán, hogy mennyire is passzol egymáshoz ez a két szín.

A video elején láthatjátok a menyasszony ékszereit és magassarkúját, hát naon csini:)

Sajnos az elegancián túl felfedeztem egy romantikusnak induló - aztán a megvalósuláskor kicsit "gagyi" hatást keltő - szivecskéket a szertartáshoz vezető úton. (Vagy csak én érzem ezt így?)

 

Forrás: vimeo

Megosztás

Szólj hozzá!

Címkék: video színek pink lila esküvői dekoráció menyasszonyi csokor esküvő design esküvői asztaldísz vőlegény kitűző

süti beállítások módosítása